Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση των στημένων αγώνων στην Ισπανία, με εγκέφαλο του κυκλώματος να θεωρείται ο Ραούλ Μπράβο.

Η «El periodico» φέρνει νέα στοιχεία σχετικά με τον ρόλο του Έλληνα φίλου του πρώην ποδοσφαιριστή των Ρεάλ Μαδρίτης, Ολυμπιακού, Άρη και Βέροιας, για τον οποίο προ ημερών τα ΜΜΕ της ιβηρικής χώρας έγραφαν ότι την ώρα της σύλληψης βρισκόταν στο σπίτι του 38χρονου βετεράνου άσου και έφυγε τρέχοντας. Μάλιστα, λίγο αργότερα εντοπίστηκε από την Αστυνομία, έχοντας πάνω του μια τσάντα με 54.400 ευρώ.

Σύμφωνα με το νεότερο δημοσίευμα, αυτά ήταν τα χρήματα που είχε ζητήσει ο Μπράβο για να πληρώσει τους παίκτες που είχαν «επιλεγεί», για να στήσουν την αναμέτρηση της Βαγιαδολίδ με τη Βαλένθια, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Primera Division.

«Είχαν ξεμείνει από χρήματα (το κύκλωμα) και ο Μπράβο περίμενε την άφιξη στη Μαδρίτη του Έλληνα, ο οποίος είχε σταλεί από τον συνεργάτη του. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι τα χρήματα που βρέθηκαν επάνω του προορίζονταν για να πληρωθεί μια δόση σε ποδοσφαιριστές της Βαγιαδολίδ, οι οποίοι “αγοράστηκαν” για ποσά 100.000-200.00 ευρώ», αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ.

Στο ίδιο δημοσίευμα αποκαλύπτεται, επίσης, πως ο βετεράνος Ισπανός αμυντικός είχε δώσει στον εαυτό του το παρατσούκλι «βασιλιάς της λάσπης». Έτσι ήθελε να δείξει το πόσο… βρώμικος ήταν ο δρόμος που είχε χαράξει στη ζωή του.