Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι από τους ανθρώπους που χάρηκαν περισσότερο από κάθε άλλον την παραμονή του Φερνάντο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ. Ένα γεγονός το οποίο δεν έκρυψε σε άλλη μια δημόσια τοποθέτησή του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει μιλήσει κατ’ επανάληψη για την αξία του διδύμου Βαρέλα και Κρέσπο. Ένα δίδυμο κεντρικών αμυντικών το οποίο παραλίγο να χαλάσει με τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Φερνάντο Βαρέλα.

Τελικά, ο 31χρονος αμυντικός υπέγραψε την ανανέωση κάνοντας ευτυχισμένο τον Ρουμάνο προπονητή του, ο οποίος μιλώντας στη ρουμανική τηλεόραση αποθέωσε και τους δύο δύο κεντρικούς αμυντικούς, εξηγώντας παράλληλα το πόσο κομβική είναι η άμυνα για την ομάδα του.

«Ο Βαρέλα ήταν απίστευτος! Θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ, μαζί με τον Κρέσπο συνθέτουν κατά την γνώμη μου το καλύτερο δίδυμο κεντρικών αμυντικών στην ανατολική Ευρώπη, χωρίς καμία υπερβολή. Πάντα ξεκινάς να χτίζεις μια ομάδα από την άμυνα. Εμείς δε δεχόμαστε εύκολα γκολ. Τα τελευταία δυο χρόνια είμαστε η ομάδα που δεχθήκαμε τα λιγότερα γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα», σχολίασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην Telekom Sport.

Πηγή: gazzetta.gr