Τον γνωρίσαμε από τη μεγάλη καριέρα που έκανε στη Λιόν, όπου αγωνίστηκε για 10 χρόνια, κερδίζοντας επτά διαδοχικά πρωταθλήματα από το 2002 ως το 2008. Στη συνέχεια οι Έλληνες φίλαθλοι τον είδαν από κοντά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όπου έμεινε μία σεζόν. Επέστρεψε στη Γαλλία το καλοκαίρι του 2011 και από τότε ο Σίντνεϊ Γκοβού αγωνίζεται με τη φανέλα της Εβιάν.

Το συμβόλαιο του Γκοβού με τη γαλλική ομάδα εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά ακόμα δεν του έχει γίνει πρόταση ανανέωσης. Παρόλα αυτά ο πρώην ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού», μιλώντας στην εφημερίδα «L’Equipe», δεν έδειξε να απογοητεύεται. «Περιμένω τη διοίκηση του συλλόγου να με καλέσει για να ανανεώσουμε το συμβόλαιό μου. Αλλά αν αυτό δεν γίνει σύντομα, δεν απογοητεύομαι. Κάποια άλλη ομάδα θα βρεθεί. Το σίγουρο είναι πως θα συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο και την επόμενη χρονιά», τόνισε ο Γάλλος διεθνής.

Αυτό σημαίνει πως στο μυαλό του δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να «κρεμάσει» τα παπούτσια του. «Ακόμα νιώθω και είμαι ποδοσφαιριστής. Δεν σκέφτομαι να αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Θέλω να συνεχίσω να παίζω μπάλα και είμαι σίγουρος πως θα το κάνω. Αυτό που ακόμα δεν ξέρω είναι το που», σημείωσε με νόημα ο Σίντνεϊ Γκοβού, ο οποίος τον Ιούλιο κλείνει τα 34 του χρόνια.

Πηγή: sport-fm.gr