Ικανοποιημένος τόσο με το σκορ (4-0) όσο και με την απόδοση που είχε η Μπαρτσελόνα απέναντι στην Μίλαν, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο μέσος των «μπλαουγκράνα», Σέρχιο Μπούσκετς.

Το καλύτερό της παιχνίδι έκανε η Μπαρτσελόνα απέναντι στην Μίλαν, σύμφωνα με δηλώσεις του μέσου της ομάδας, Σέρχιο Μπούσκετς, μία μέρα μετά την πρόκριση των Καταλανών στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Κάναμε το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι. Θέλαμε να πετύχουμε και άλλα τέρματα, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ήταν μία τέλεια βραδιά για εμάς. Χρειαζόμαστε να κάνουμε τέτοια ματς», τα λόγια του μέσου των «μπλαουγκράνα».

Στην συνέχεια των δηλώσεών του ο 24χρονος παίκτης μίλησε και τη φετινή πορεία που έχουν διαγράψει αυτός και οι συμπαίκτες του, αλλά και για τον αντίπαλο που θα ήθελε στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Δεν πρέπει να ζούμε με αναμνήσεις από το παρελθόν. Στο πρωτάθλημα τα πάμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουμε φτάσει στους “8”. Βέβαια, αποκλειστήκαμε στο Κύπελλο, αλλά είναι φυσιολογικό», είπε αρχικά για να συμπληρώσει:

«Δεν σκεφτόμαστε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας στους “8”. Το μόνο που θέλουμε είναι να περάσουμε στα ημιτελικά της διοργάνωσης».

Πηγή: Sport-fm.gr