Την πρόθεση της διοίκησης του Ολυμπιακού να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού έκανε γνωστή ο Μίτσελ σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser».

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων επεσήμανε ότι η επιθυμία όλων είναι να ενισχυθεί η ομάδα και μάλιστα με παίκτες μικρούς σε ηλικία οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν αλλά και να φτιάξουν το όνομά τους αγωνιζόμενοι στον… Πειραιά.

«Ήταν μεγάλη η χαρά μου. Είναι αλήθεια ότι ήταν ουσιαστικά τελειωμένη υπόθεση ο τίτλος, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το χάρηκα λιγότερο. Ήρθαμε με τους συνεργάτες μου σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και πολύ σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν το γιορτάσαμε, θα γιορτάσουμε όμως τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική στο σπίτι μας γιατί έχουμε αγώνα Κυπέλλου μπροστά μας», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος σχολίασε για τις μεταγράφες:

«Έχουμε πέντε παίκτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια και η ιδέα είναι να ενισχύσουμε την ομάδα και να την ενισχύσουμε καλά», τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού και σχολίασε ειδικότερα για την τακτική που θα κινηθούν οι Πειραιώτες στο μεταγραφικό παζάρι…

«Θέλουν νέους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν εδώ για να φτιάξουν το όνομά τους, να γίνουν καλύτεροι», τόνισε.

Σχετικά με την ζωή στην Αθήνα επεσήμανε ότι δεν φαίνεται πολύ στην καθημερινότητα τα προβλήματα που υπάρχουν λόγω της οικονομικής κρίσης και τέλος έπλεξε το εγκώμιο του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος –όπως υποστήριξε- έχει ανοίξει μια τεράστια πόρτα για όλους τους Ισπανούς τεχνικούς.

Πηγή: sport-fm.gr