Τι κι αν η Ντόρτμουντ δεν προλαβαίνει με τίποτα την άπιαστη Μπάγερν και η Σάλκε δίνει μάχη για να τερματίσει τέταρτη; Ένα ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ έχει πάντα ξεχωριστό ενδιαφέρον, σε όποια βαθμολογική θέση κι αν βρίσκονται οι δύο «γείτονες».

Οι «βασιλικοί μπλε» απέχουν δύο βαθμούς από την τέταρτη Άιντραχτ, αλλά την ίδια ώρα έχουν στο μυαλό τους τη ρεβάνς της Τρίτης απέναντι στη Γαλατάσαραϊ. Ο Γενς Κέλερ δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Τζόουνς και τους τραυματίες Παπαδόπουλο, Αφελάι, Μάρικα και Ούνερσταλ. Οι νταμπλούχοι, που είχαν νικήσει στις δύο τελευταίες τους επισκέψεις στη «Φέλτινς Αρένα», προέρχονται από τη θριαμβευτική πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League και θέλουν να εδραιωθούν στη δεύτερη θέση με μία εμφατική νίκη επί των μισητών αντιπάλων. Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν υπολογίζει μόνο στους Μπέντερ και Ογουομογέλα.

Η πρωτοπόρος Μπάγερν παραμονές της ρεβάνς με την Άρσεναλ στο Μόναχο υποδέχεται τη Φορτούνα Ντίσελντορφ του Στέλιου Μαλεζά με στόχο να διαφυλάξει ή και να αυξήσει τη διαφορά των 17 βαθμών από τον πλησιέστερο διώκτη, προκειμένου να κατακτήσει το ταχύτερο δυνατό το πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 8/3

Άουγκσμπουργκ-Νυρεμβέργη

Σάββατο 2/3

Μπάγερν Μονάχου-Φορτούνα Ντίσελντορφ (16:30)
Σάλκε-Ντόρτμουντ
Μάιντς-Λεβερκούζεν
Φράιμπουργκ-Βόλφσμπουργκ
Γκρόιτερ Φιρτ-Χόφενχαϊμ
Γκλάντμπαχ-Βέρντερ Βρέμης (19:30)

Κυριακή 3/3

Ανόβερο-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (16:30)
Στουτγκάρδη-Αμβούργο (18:30)

Πηγή: sport-fm.gr