Μέχρι το βράδυ αναμένεται στην Αθήνα ο 27χρονος δεξιός μπακ Παουλίνιο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Πορτογάλου δεξιού μπακ Παουλίνιο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τσάβες βρίσκεται η ΑΕΚ.

Ο Παουλίνιο πέρασε χθες στην κορυφή των επιλογών για το δεξί άκρο της άμυνας της Ένωσης, έφτασε σε συμφωνία με τους Κιτρινόμαυρους και έκλεισε το ταξίδι για την Αθήνα, όπου αναμένεται μέχρι το βράδυ της Πέμπτης μαζί με τον μάνατζέρ του. Αύριο ο 27χρονος μπακ θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ πριν υπογράψει στην ΑΕΚ.

Ο Παουλίνιο αναμενόταν από χθες στην Αθήνα, ωστόσο ο μάνατζέρ του βρισκόταν στη Γαλλία. Η περίπτωσή του προέκυψε από τη λίστα του Νίκου Λυμπερόπουλου, στην οποία υπήρχε και το όνομα του Ροντρίγκο Σοάρες, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να δίνει την έγκρισή του.

Ουσιαστικά ο Πορτογάλος κόουτς άναψε το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης κίνησης, γνωρίζοντας τον Παουλίνιο από την περίοδο που τον είχε στις ακαδημίες της Πόρτο.

Ο Παουλίνιο αποτελεί έναν γρήγορο μπακ που έχει συχνά κατεβάσματα στη δεξιά πλευρά, συμμετέχοντας στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του και επιχειρώντας αρκετές σέντρες μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Δηλαδή έχει όλα τα στοιχεία που αναζητούσε η ΑΕΚ για την αντικατάσταση του Ροντρίγκο Γκάλο. Επίσης αναλαμβάνει συχνά τις εκτελέσεις των στημένων φάσεων, τόσο κόρνερ, όσο και φάουλ.

Πηγή: gazzetta.gr