Κατηγορηματικά διέψευσε τα όσα της προσάπτουν για ανάρμοστη συμπεριφορά, που οδήγησε στον 18μηνο αποκλεισμό της, η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ναι μεν η ελληνική ομοσπονδία Τζούντο τιμώρησε με αποκλεισμό 18 μηνών την Ιουλιέτα Μπουκουβάλα, ωστόσο η ίδια μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ξεκαθάρισε πως τίποτα από αυτά δεν ισχύει, καθώς δεν έβρισε ποτέ κανέναν.

Αφού λοιπόν, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκαθάρισε πως θα προσφύγει στο ανώτατο δικαστήριο για να δικαιωθεί, εξέφρασε τις απορίες της για ποιον λόγο εδώ και δύο χρόνια μπαίνουν εμπόδια από την Ομοσπονδία στην προσπάθεια που κάνει να δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Αναλυτικά, όσα είπε στους 94,6 και την εκπομπή «Βάσει Σχεδίου» με τον Τόλη Χριστοφοράκη:

Για το πως είδε τον αποκλεισμό της:
«Ακόμα διαβάζω την ποινή για να αφομοιώσω καλά τι γίνεται. Δεν ξέρω γιατί αποφάσισαν αυτά, δεν ισχύουν αυτά που γράφουν. Δεν έβρισα κανέναν, δεν προσέβαλα κανέναν. Δεν ισχύουν αυτά τα πράγματα. Ποτέ δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Έτσι ξαφνικά τώρα από το πουθενά. Πολύ περίεργο το θέμα.Μια καθιστική διαμαρτυρία έγινε, ενός λεπτού από όλο το σύλλογό μας για την απόφαση κατά του συναθλητή μας. Υπάρχει και βίντεο που το αποδεικνύει πως διήρκησε ένα λεπτό μόλις. Μετά όμως μας ήρθε ένα χαρτί από την ομοσπονδία πως μας καλούν σε απολογία, άλλα λέει τώρα το χαρτί για την τιμωρία μας».

Για τα εμπόδια που μπαίνουν στην πορεία της:
«Η απόφαση βγήκε την προηγούμενη Πέμπτη. Δεν ταιριάζουν οι αιτιολογίες που λένε. Άλλα γράφουν στην απόφαση, άλλα στο χαρτί όταν μας καλούσαν σε απολογία. Εγώ είμαι μια αθλήτρια που συνεχίζω και θέλω να πάω στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ακόμη δεν με έχει στείλει καν η ομοσπονδία μας σε αγώνες για να πάρω την πρόκριση. Ήδη από πέρυσι διεξάγονται αγώνες, ωστόσο από τότε εγώ δεν έχω πάει. Χωρίς να ξέρω τον λόγο. Ενώ η Εθνική ομάδα πάει κανονικά, εμένα δεν με στέλνουν και χάνω πόντους. Η ομοσπονδία μου υποχρεούται να με στέλνει, όμως…».

Για το τι μέλλει γενέσθαι:
«Θα πάμε στο ανώτατο δικαστήριο. Δεν θα το αφήσουμε έτσι. Μετά την δεύτερη θέση στο Πανευρωπαϊκό και αφού πέρασαν δύο μήνες, μου μείωσαν τον μισθό χωρίς να υπάρχει λόγος. Μόνο σε εμένα. Μετά τους Ολυμπιακούς, σταμάτησαν κιόλας να με πληρώνουν. Μόνο εμένα και πάλι. Εγώ θέλω να παλέψω, γιατί να είναι απέναντί μου η Ομοσπονδία κι όχι δίπλα μου; Εγώ θέλω να προσπαθώ για την Ελλάδα. Και ειδικά όταν δεν έχουμε πολλές αθλήτριες στο τζούντο που να μπορούν να κάνουν αυτά που έχω κάνει εγώ. Ευελπιστώ να βρεθεί μια άκρη στο ανώτατο δικαστήριο».

Πηγή: Sport-fm.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.