Έπειτα από 11 χρόνια προσφοράς στη Μάντσεστερ Σίτι ο Βέλγος αμυντικός αποχωρεί από την ομάδα, όπως ανακοίνωσαν οι «Πολίτες» και ο ίδιος σε μια κοινή ανακοίνωση το πρωί της Κυριακής, μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση του τρεμπλ!

Ο Κομπανί, ο οποίος αγωνιζόταν στη Σίτι από το 2008, λέει «αντίο» στους «Πολίτες», ενώ στην ανακοίνωση τονίζεται ότι νεότερα για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του θα γίνουν γνωστά σύντομα.

Ο Κομπανί αποχωρεί από τη Σίτι έχοντας κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα Αγγλίας, δύο Κύπελλα, τέσσερα Λιγκ Καπ και δύο Community Shield, πραγματοποιώντας 360 συμμετοχές και σκοράροντας 20 γκολ.

«Ήρθε η ώρα να φύγω και ειδικά μετά από αυτή τη σεζόν. Δεν αισθάνομαι τίποτε άλλο πέρα από ευγνωμοσύνη. Σε όλους αυτούς που με υποστήριξαν σε αυτό το ξεχωριστό ταξίδι, σε έναν ξεχωριστό σύλλογο. Θυμάμαι την πρώτη μέρα τόσο καθαρά όσο την τελευταία και την απεριόριστη ευγένεια που έλαβα από τους ανθρώπους στο Μάντσεστερ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πως όλοι οι οπαδοί της Σίτι έμειναν πιστοί με εμένα στις καλές αλλά ειδικότερα στις κακές στιγμές. Πάντα με υποστηρίζατε και με που δίνατε έμπνευση για να μην τα παρατάω.

Ο Σεΐχης Μανσούρ μου άλλαξε τη ζωή όπως και όλων των οπαδών της Σίτι στον κόσμο. Και για αυτό θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Ένα γαλάζιο έθνος προέκυψε και πήγε κόντρα στα καθιερωμένα, και αυτό το βρίσκω εκπληκτικό. Λατρεύω τη συμβουλή και την ηγεσία ενός καλού ανθρώπου, του Καλντούν Αλ Μουμπάρακ. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα μπορούσε να βρίσκεται σε καλύτερα χέρια», αναφέρει στο «αντίο» του ο Κομπανί.

Πηγή: gazzetta.gr