Συμφώνησαν οι 13 ΚΑΕ, αρχίζουν τα playoffs το Σάββατο

Δείτε τι αναφέρεται αναλυτικά στην ανακοίνωση


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
21:01
15/05/2019
Συμφώνησαν οι 13 ΚΑΕ, αρχίζουν τα playoffs το Σάββατο
1
loading

Ο ΕΣΑΚΕ  έκανε γνωστά τα όσα συμφώνησαν οι 13 ΚΑΕ (ο Ολυμπιακός αποχώρησε), μετά την συνεδρίαση της 15ης Μαΐου. Αρχίζουν τα playoffs το Σάββατο (18/05).

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε με ομοφωνία των 13 ΚΑΕ που ήταν παρούσες στην σημερινή συνεδρίαση:

- Να προτείνει προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ την αναδιάρθρωση του Πρωταθλήματος της επόμενης αγωνιστικής αγωνιστικής περιόδου με συμμετοχή 16 ΚΑΕ, τον μη υποβιβασμό των ομάδων που κατέλαβαν την 13η και την 14η θέση του πίνακα της βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής περιόδου 2018-19, και τον υποβιβασμό τεσσάρων (4) ομάδων μετά την λήξη του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2019-20. Η αναδιάρθρωση δεν θα θίγει τον υποβιβασμό ΚΑΕ για τους αναφερόμενους στα άρθρα 5 της Ειδικής Προκήρυξης και 32 του Κανονισμού Πρωταθλήματος λόγους, ήτοι λόγω μη συμμετοχής σε αγώνες του Πρωταθλήματος με υπαιτιότητας τους ή αποβολής τους, όπως προβλέπουν οι ανωτέρω διατάξεις.

- Επικύρωσε την βαθμολογία της κανονικής περιόδου της Betshop Basket League 2018-19 και αποφάσισε την έναρξη των πλέι οφ το προσεχές Σάββατο.

- Συμφώνησε για την επιστροφή στο καθεστώς κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και εξουσιοδότησε την ομάδα εργασίας για να διαμορφώσει το τελικό πλάνο ενεργειών για την σεζόν 2019-20.

- Συμφώνησε ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές στην διαιτησία ύστερα από διαβούλευση με τον Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

- Επίσης, πως πρέπει να αυστηροποιηθεί το πειθαρχικό πλαίσιο για παραπτώματα των ιδιοκτητών, των παραγόντων των ΚΑΕ και όλων των εμπλεκομένων στο Πρωτάθλημα.

- Συμφωνήθηκε, τέλος, η δημιουργία οδικού χάρτη μετά από συναντήσεις των ιδιοκτητών για τις δομικές αλλαγές που άπτονται όλων των θεμάτων του επαγγελματικού μπάσκετ και οι οποίες θα ψηφιστούν μετά το τέλος του Πρωταθλήματος της φετινής αγωνιστικής περιόδου».

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Βέλος

    Επιτέλους κάντε κάτι μ\' αυτά τα αδέρφια, το έχουν τερματίσει προ πολλού οι άνθρωποι. Αφού βλέπουν ότι τους φτύνουν όλες οι ομάδες, αυτοί εκεί επιμένουν να κάνουν καταγγελίες χωρίς αντίκρυσα. Κατεβαίνουν δε κατεβαίνουν, φεύγουν για Αδριατική δε φεύγουν, αποχωρούν στο ημίχρονο λέγοντας ότι δεν τους ενδιαφέρει η τιμωρία αλλά μετά τους ενδιαφέρει, και άλλες παιδιάστικες καταστάσεις. Θέλουν πριν φύγουν να διαλύσουν τα πάντα και γι\' αυτό κάνουν τα αδύνατα δυνατά να δημιουργήσουν πρόβλημα. Σαν την γκόμενα που έχασε τον εραστή της κάνουν. Έτσι και αυτοί επιδίδονται σε κατινιές.
    Ξεκάθαρα οι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει