Η σεζόν τελείωσε, αλλά τα «ζόρια» τώρα αρχίζουν για τον Ολυμπιακό, τον Πέδρο Μαρτίνς και όσους είναι υπεύθυνοι για το κομμάτι στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Προτεραιότητα στο Λιμάνι είναι να κλείσει το θέμα στον άσσο, κάτι που πρόκειται να συμβεί άμεσα.

Οι διαπραγματεύσεις με την Πόρτο και την πλευρά του Ζοσέ Σα, ώστε αυτός να παραμείνει στα ερυθρόλευκα βρίσκονται στην τελική ευθεία και σύμφωνα με όσα προέκυψαν εδώ και κάποιες μέρες, η υπόθεση αναμένεται να κλείσει θετικά.

Όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», η υπόθεση στο φινάλε κόντεψε να γίνει… θρίλερ, αλλά  με κατάλληλους χειρισμούς οι Πειραιώτες έδειξαν να ανατρέπουν την κατάσταση και να κρατούν τον παίκτη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι επαφές είναι στο σημείο να πέσουν άμεσα οι υπογραφές και οι «ερυθρόλευκοι» να πληρώσουν τη ρήτρα των 2,5 εκατ. ευρώ στους Πορτογάλους.

Την ίδια στιγμή, στις επαφές που είχε ο Ολυμπιακός με τον Ζόρζε Μέντες, ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Ντάνιελ Ποντένσε το φετινό καλοκαίρι. Μάλιστα, σημειώνεται πως του επισήμαναν πως δεν πρόκειται να μπουν σε κάποια συζήτηση για τον παίκτη, παρά μόνο εάν έρθει κάποια εξαιρετική πρόταση για εκείνον.

Ο Μαρτίνς αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα σε περίπου δέκα ημέρες. Επιθυμία του Πορτογάλου τεχνικού είναι και η παραμονή του Αχμέντ Χασάν στο Λιμάνι. Άλλωστε, ο Αιγύπτιος ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, παρόλο που έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν 2018-19 λόγω τραυματισμών.