Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου «κλείνει» τα 21 του χρόνια. Ανήκει στην ομάδα του Άγιαξ από το 2008 και στην αντρική ομάδα αγωνίζεται από το 2010. Ο Κρίστιαν Έρικσεν, αν και είναι από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας, δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, όπως αποκάλυψε ο Γενικός Διευθυντής, Μαρκ Όβερμαρς και πρόκειται να πουληθεί.

«Το συμβόλαιο του Έρικσεν λήγει το 2014, αλλά ο παίκτης μάς έχει κάνει γνωστό πως δεν επιθυμεί να το επεκτείνει. Οι φιλοδοξίες του τον οδηγούν σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το Ολλανδικό. Συνεπώς, δεν πρόκειται να δεχτεί να ανανεώσει με τον Άγιαξ το συμβόλαιό του», αποκάλυψε ο Μαρκ Όβερμαρς.

Για το λόγο αυτό η διοίκηση της ομάδας είναι αποφασισμένη να παραχωρήσει τον παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως παραδέχεται ο παλαίμαχος διεθνής. «Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να του… κόψουμε το δρόμο. Όμως, θα ήταν σφάλμα μας αν τον αφήναμε ελεύθερο. Για το λόγο αυτό πρόθεση της διοίκησης είναι να τον πουλήσει το καλοκαίρι, ώστε να ικανοποιηθεί οικονομικά και η ομάδα, αλλά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής», είπε χαρακτηριστικά ο Γενικός Διευθυντής του Άγιαξ.

Αναφορικά με τον πιθανό προορισμό του Δανού, ο Όβερμαρς δεν ήταν αποκαλυπτικός. «Ακούγονται διάφοροι σύλλογοι, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό. Περιμένουμε προτάσεις και με ηρεμία θα τις μελετήσουμε. Μέχρι το καλοκαίρι υπάρχει πολύς χρόνος, εξάλλου», σημείωσε ο Μαρκ Όβερμαρς.

Πηγή: sport-fm.gr