Το Κατάρ αποτελεί τον πιθανότερο προορισμό με τα έως τώρα δεδομένα για τον Μάρκους Μπεργκ, καθώς το συμβόλαιο που προσφέρεται στον Σουηδό φορ αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

O 32χρονος στράικερ, έπειτα από μια διετία στο Άμπου Ντάμπι, ετοιμάζεται να αποχωρήσει με την Αλ Αΐν, γεγονός που έχει πυροδοτήσει ουκ ολίγα μεταγραφικά σενάρια.

Οι Σουηδοί έκαναν λόγο για επιστροφή στη Γκέτεμποργκ, κάτι που απέχει αρκετά από την πραγματικότητα, από τη στιγμή που ο Μπεργκ έχει τονίσει πως θα επαναπατριστεί μόνο για να κλείσει την καριέρα του. Εκτός των άλλων, τα χρήματα που είναι σε θέση να προσφέρει η σουηδική ομάδα δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να καλύψουν τις απαιτήσεις του.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του πρώην άσου του Παναθηναϊκού, κάνοντας τις απαραίτητες κινήσεις, ωστόσο είναι δύσκολο να τον πείσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, από τη στιγμή που οι πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα gazzetta.gr αναφέρουν πως σύλλογος από το Κατάρ έχει ανεβάσει ακόμη περισσότερο την προσφορά του στον Μπεργκ, καλύπτοντας συμβόλαιο το οποίο με τα μπόνους μπορεί να φτάσει τα 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Είναι προφανές πως ο έμπειρος διεθνής στράικερ ψάχνει το τελευταίο υψηλό συμβόλαιο της καριέρας του. Γνωρίζοντας πως στην Ευρώπη δεν πρόκειται να το βρει είναι αποφασισμένος να συνεχίσει σε ομάδα της Μέσης Ανατολής όπου παραμένει περιζήτητος.

Πηγή: gazzetta.gr