Το Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου, η κεντρική σκηνή των Ολυμπιακών του 2012, σύμφωνα με τον Νιλς Βόος, εκτελεστικό διευθυντή της εταιρείας LLDC που έχει αναλάβει την διαχείριση και αξιοποίηση των εγκαταστάσεων, θα φιλοξενήσει φέτος το γκραν πρι στίβου της σειράς Ντάιαμοντ Λιγκ, το οποίο παραδοσιακά γινόταν στο Κρίσταλ Πάλας.

Όλη η περιοχή του Ολυμπιακού σταδίου που ονομάζεται Ολυμπιακό πάρκο, γίνεται μία προσπάθεια να αποκτήσει λειτουργικό και πολυχρηστικό χαρακτήρα για να προσελκύσει μεγαλύτερο κοινό.

Ήδη για την χρήση του γηπέδου του σταδίου υπάρχει η υποψηφιότητα της Γουέστ Χαμ ενώ όλος ο περιβάλλων χώρος μετά από ένα σχέδιο αναμόρφωσης ύψους 292 εκατ. στερλινών, αναμένεται να ανοίξει πλήρως στο κοινό, το καλοκαίρι του 2014.

Ήδη η LLDC έχει συμφωνήσει με τον μεγαλύτερο διοργανωτή συναυλιών της χώρας, να φιλοξενήσει συναυλίες στο χώρο του γηπέδου από φέτος το καλοκαίρι, ενώ δύο από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ της πόλης θα μετακομίσουν στο Πάρκο της Βασίλισσας, που βρίσκεται δίπλα στο Ολυμπιακό στάδιο.

Πηγή: Sport-fm.gr