Ο Άγγελος Σπυρίδων επισήμανε πως σήμερα θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη ο Ανδρέας Τάτος και θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στην Κέρκυρα. Το μέλος του Δ.Σ. των «κιτρίνων» μίλησε και για την αποβολή του Αγάνθο από τον Τάσο Κάκο στο ματς με την ΑΕΚ ενώ αναφέρθηκε και στα διαιτητικά λάθη που γίνονται το τελευταίο διάστημα εις βάρος του Άρη.

Διαβάστε τι είπε ο Άγγελος Σπυρίδων στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και τους Γιάννη Θειακό και Νίκο Κατσαρό:

Για τον Ανδρέα Τάτο: Σήμερα θα υπογραφεί το συμβόλαιο του Τάτου στον Άρη. Ο Λούκας Αλκαράθ είχε δει ένα βίντεο με τον Τάτο και τον ήθελε πάρα πολύ. Είναι πολύ ικανοποιημένος από τις τελευταίες κινήσεις. Το πρόβλημα για εμάς ήταν πως δεν υπήρξαν ελεύθεροι παίκτες έτσι ώστε να ενισχύσουμε τον Άρη.

Είδαμε πως τις μόνες μεταγραφές που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να πάρουμε δανεικούς από τον Ολυμπιακό. Αφού τα παιδιά ήταν παροπλισμένα και δεν είχαν συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, στον Άρη θα βοηθήσουν πολύ.

Για την αποβολή του Αγάνθο: Κι εγώ είμαι υπέρ των κανονισμών αλλά στην περίπτωση της αποβολής το Αγάνθο πιστεύω πως έπρεπε να αντιδράσει αλλιώς. Δεν λέω πως ο Κάκος έκανε λάθος αλλά για συναισθηματικούς λόγους θα μπορούσε να το παραβλέψει.

Για τα παράπονα του Άρη από τη διαιτησία: Κάθε Κυριακή γίνονται διαιτητικά λάθη εις βάρος μας. Το είδαμε και στο ματς με τον ΟΦΗ. Λάθη εντάξει γίνονται αλλά είναι σύμπτωση όλα αυτά να συμβαίνουν στα παιχνίδια του Άρη; Νομίζω πως έχουν προκατάληψη με τον Άρη. Αυτό έχει ξεκινήσει από το ματς με τη Βέροια. Και πέναλτι δεν μας έχουν δώσει και μονίμως αδικούμαστε.

Για τη δύσκολη συνέχεια: Εμείς πρέπει να παλέψουμε και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Το ματς με την Κέρκυρα είναι ένα ματς όπως όλα τα άλλα. Όλα είναι τελικοί για εμάς.

Πηγή: sport-fm.gr