Την τελευταία τους προπόνηση πριν το ταξίδι στο Άμστερνταμ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Άγιαξ, την πρώτη για τα προημιτελικά του Champions League πραγματοποίησε η Γιουβέντους. Στο πρόγραμμα των «μπιανκονέρι» έλαβε κανονικά μέρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος φαίνεται να άφησε πίσω του τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς της εθνικής Πορτογαλίας με αντίπαλο τη Σερβία.

Ο Πορτογάλος αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά βιονικός και κάνει πράξη την υπόσχεσή του πως δεν θα χάσει τα δύο καθοριστικά παιχνίδια για τους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά ο Μαξ Αλέγκρι θα πρέπει να αντιμετωπίσει δύο σημαντικά προβλήματα. Στην προπόνηση δεν έλαβαν μέρος οι Τζόρζτιο Κιελίνι και Εμρέ Τσαν, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να τους υπολογίζει.

Ο Γερμανός διεθνής τραυματίστηκε στον αστράγαλό του στην αναμέτρηση για τη Serie A με αντίπαλο τη Μίλαν (νίκη 2-1 με ανατροπή) και είναι εξαιρετικά αμφίβολος, ενώ ο Ιταλός καπιτάνο της «Βέκια Σινιόρα» αντιμετωπίζει ένα θέμα στη γάμπα του, με αποτέλεσμα να τεθεί οριστικά «νοκ-άουτ» για αύριο.