Μετά από 415 λεπτά, ο τερματοφύλακας του Ντάλας Κέβιν Χάρτμαν είδε την εστία του να παραβιάζεται και δευτερόλεπτα μετά, τραυματίστηκε από τον Ανρί!

Ο Μεχντί Μπαλουτσί ήταν αυτός που σκόραρε το γκολ για τη Νέα Υόρκη, ο Τιερί Ανρί πανηγύρισε σουτάροντας ξανά την μπάλα προς τα δίχτα, όμως εκείνη τη στιγμή παρενεβλήθη και ο Χάρτμαν, ο οποίος εν τέλει τραυματίστηκε -όχι πολύ σοβαρά- από το «χτύπημα» του Ανρί!

«Από ό,τι είδα, αφού είχε μπει το γκολ οι δυο τους πήγαν να κλοτσήσουν την μπάλα την ίδια στιγμή. Αυτό συμβαίνει», ήταν τα λόγια του διαιτητή της αναμέτρησης Νέας Υόρκης-Ντάλας, Ιλάριο Γκραχέντα.

«Η μπάλα ήταν μπροστά μου και όπως κάνω συνήθως μετά από γκολ συμπαίκτη μου, ήθελα να την ξανακλοτσήσω στα δίχτυα. Ο αντίπαλός μου έβαλε το πόδι του εκεί και έτσι τραυματίστηκε. Ήταν μία ατυχία. Πήγα να ζητήσω συγγνώμη στο ημίχρονο, γιατί δεν ήθελα να το κάνω. Τη δέχτηκε. Ήταν ένα ηλίθιο ατύχημα».

Από την μεριά του, ο Χάρτμαν δεν κατηγόρησε τον Ανρί, ωστόσο εμφανίστηκε εκνευρισμένος που ο τραυματισμός του έγινε κατά τη διάρκεια πανηγυρισμού του αντιπάλου: «Δεν είμαι πραγματικά σίγουρος πώς έγινε. Είχαμε εγκαταλείψει τη φάση και ένα από τα πράγματα που θέλεις να κάνεις είναι να μαζέψεις την μπάλα και να την στείλεις στη σέντρα. Ο Ανρί πήγε να την κλοτσήσει και την ίδια ώρα πήγα και εγώ πάνω της. Δυστυχώς εγώ ήμουν αυτός που χτύπησε. Αυτό που θέλεις είναι να παίζεις όσο περισσότερο γίνεται, αλλά είναι απογοητευτικό που δεν θα μπορέσω λόγω ενός τραυματισμού που έγινε σε “νεκρό χρόνο”», ήταν τα λόγια του τερματοφύλακα του Ντάλας.

Πηγή: gazzetta.gr