Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με τη Βέροια, τυπικά, έχει ξεκινήσει εδώ και ημέρες. Ωστόσο, το ενδιαφέρον το κλέβει στις προπονήσεις της ομάδας ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρολεύκων –προ ημερών- συμμετείχε σε μέρος του ομαδικού προγράμματος προσφέροντας λόγους για χαμόγελα σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας.

Τα χαμόγελα αυτά, σήμερα το απόγευμα μπορούν να γίνουν πιο πλατιά…

Γιατί; Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δείχνει καλύτερος και δυνατότερος μέρα με την ημέρα. Έτσι και στην πρωινή προπόνηση της ομάδας ο διεθνής αμυντικός ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα με σκοπό να δοκιμάσει και πάλι να μπει στους ομαδικούς ρυθμούς και –με την ευχή όλων- να συμμετάσχει σε μεγάλο μέρος του προγράμματος που ακολουθούν οι συμπαίκτες του.

Εάν το απόγευμα ο αγωνιστικός χώρος είναι κατάλληλος –διότι αναμένεται να χαλάσει ο καιρός- τότε ο αρχηγός των ερυθρολεύκων θα δοκιμάσει και πάλι το πόδι του. Δεν πρέπει όμως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάτι τέτοιο να μην συμβεί καθώς μπορεί να κριθεί ότι οι καιρικές συνθήκες εγκυμονούν κινδύνους.

Ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης στην πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού ακολούθησε ο Σιόβας και ο Αμπντούν.

Όσοι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού έκαναν ασκήσεις τεχνικής και ελέγχου της μπάλας και τακτικής.

Το ραντεβού των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για το απόγευμα μετακινήθηκε από τις 16:30, όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο, στις 18:00.

Πηγή: sport-fm