Ως προσπάθεια ηρωικής εξόδου χαρακτηρίζουν κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσα υποστηρίζει μέσω του Βλάση Τσάκα η πλευρά του πρίγκιπα Φεϊζάλ για κωλυσιεργία και επικοινωνιακά παιχνίδια από μέρους της.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ υπενθυμίζουν σε όλους πως δέχτηκε όλους τους όρους που είχε θέσει ο Σαουδάραβας ώστε να προχωρήσει το deal. Δηλαδή δέχτηκε τη διενέργεια οικονομικού ελέγχου και όρισε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου σε ποσό και χρόνο που βολεύει τους υποψήφιους επενδυτές.

Υποστηρίζουν ακόμα πως αν πραγματικά ήθελε ο Φεϊζάλ πραγματικά να πάρει στα χέρια του τις τύχες της ομάδας θα μπορούσε την επόμενη κιόλας ημέρα της προκήρυξης της αύξησης να βάλει τα χρήματα και να πάρει τις μετοχές.

Πάντως, από την ΠΑΕ συνεχίζουν να λένε πως μέχρι τις 4 Ιανουαρίου ο πρίγκιπας έχει τη δυνατότητα να κάνει ό,τι δεν έκανε τις προηγούμενες ημέρες, ενώ αν κάτι τέτοιο τελικά δεν συμβεί, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει προϊδεάσει για συνέχεια της υπόθεσης μέσω της νομικής οδού.

Νωρίτερα ο Βλάσης Τσάκας τόνισε σε συνέντευξή του πως δεν δόθηκε αρκετός χρόνος για τη διαδικασία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και επανέλαβε πως η περίφημη -πια- επιταγή των 28 εκατ. ευρώ είναι υπαρκτή και αυθεντική και ο καθένας είχε όλα τα στοιχεία στη διάθεσή του ώστε να διαπιστώσει τη γνησιότητά της.

Πηγή: sport-fm.gr