Για επικοινωνιακά παιχνίδια από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε λόγο σε συνέντευξή του ο Βλάσης Τσάκας. Παράλληλα, πρόσθεσε πως σήμερα θα υπάρξει η τελευταία επικοινωνία του Φεϊζάλ με την «πράσινη» ΠΑΕ.

Ο Βλάσης Τσάκας τόνισε πως δεν δόθηκε αρκετός χρόνος για τη διαδικασία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και επανέλαβε πως η περίφημη -πια- επιταγή των 28 εκατ. ευρώ είναι υπαρκτή και αυθεντική και ο καθένας είχε όλα τα στοιχεία στη διάθεσή του ώστε να διαπιστώσει τη γνησιότητά της.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από όσα είπε ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα στο «Σέντρα»:

«Σήμερα, θα επικοινωνήσουμε για τελευταία φορά με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα σταματήσουν τα επικοινωνιακά παιχνίδια και θα προχωρήσουμε. Δεν θα μπούμε σε διαρροές, κύκλους και τετράγωνα. Αυτά είναι δικά τους επικοινωνιακά παιχνίδια.

Η επιταγή και τα στοιχεία δόθηκαν. Όποιος ήθελε μπορούσε να ελέγξει και να πάρει αντίγραφο, κάτι που δεν έγινε. Δεν το ζήτησε κανένας. Έρχονται μετά από 15 μέρες να λένε τέτοια πράγματα, τα οποία είναι εκ του πονηρού. Το τονίζουμε σήμερα αυτό. Λέμε: θέλετε να τελειώσει ή όχι; Αν όχι, πείτε το να πάμε και διακοπές γιατί έρχεται και Πρωτοχρονιά».

Πηγή: sport-fm.gr