Στην 7η θέση της λίστας με τους ποδοσφαιριστές που μετρούν τις περισσότερες συμμετοχές στη LaLiga αναρριχήθηκε ο Σέρχιο Ράμος, που παράλληλα συμπλήρωσε και 600 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ως βασικός!

Ο αρχηγός της «βασίλισσας», στο παιχνίδι με τη Θέλτα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», το απόγευμα του Σαββάτου, έφτασε στις 417 συμμετοχές σε επίπεδο πρωταθλήματος με τη φανέλα των «μερένγκες», ανεβαίνοντας στην 7η θέση και ισοφαρίζοντας την επίδοση που είχε καταγράψει ο Πίρι.

Μάλιστα, συμπλήρωσε πλέον 600 παιχνίδια ως βασικός σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ, αξίζει να σημειωθεί πως στις 14 σεζόν που έχει μετρήσει ως μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης, μόλις τέσσερις φορές (!) ήταν διαθέσιμος προς επιλογή και δεν βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της ομάδας!

Όσον αφορά τα περισσότερα ματς στη LaLiga, κορυφαίος είναι ο Ραούλ με τις 550 συμμετοχές, έπειτα έρχεται ο Σάντσις με τις 523 και τρίτος ο Ικέρ Κασίγιας με 510.

Ο Σαντιγιάνα είναι στην 4η θέση (461), ο Ιέρο είναι πέμπτος (439), ο Καμάτσο ακολουθεί (414) και έπειτα βρίσκονται οι Πίρι και Σέρχιο Ράμος με τις 417 εμφανίσεις.

Πηγή: gazzetta.gr