Η έλλειψη στόχων σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι ο βασικός λόγος για τις αγωνιστικές μεταπτώσεις που εμφανίζει ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Μάκης Κατσαβάκης στον NovaΣΠΟΡ 94,6.

«Η ομάδα δεν έχει αυτοπεποίθηση, αφού έχει χάσει τους στόχους σε πρωτάθλημα και Ευρώπη», δήλωσε ο Έλληνας προπονητής για την κάκιστη εικόνα των «πρασίνων» κόντρα στη Βέροια, για να προσθέσει πως οι Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος είναι ομάδες που μπορούν να έχουν διάρκεια στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Επίσης, ο Μάκης Κατσαβάκης χαρακτήρισε σημαντική τη μεταγραφή του Παύλου Μητρόπουλου στην ΑΕΚ, λέγοντας πως εκτός από το χώρο του κέντρου, μπορεί να αγωνιστεί και στην άμυνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάκης Κατσαβάκης:

Για τη νίκη της Βέροιας επί του Παναθηναϊκού:
«Η Βέροια είχε πολύ καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του ματς και το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες προεκτάσεις. Πίεζε ασφυκτικά σε όλο το γήπεδο, ενώ τη βοήθησε αρκετά το γρήγορο γκολ που πέτυχε. Εμφανίστηκε ένας προπονητής (Καλαϊτζίδης) που ξέρει την ομάδα, η οποία έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες και τα αποτελέσματα φαίνονται. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να αντιδράσει. Η Βέροια κρατούσε την μπάλα και ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να την πάρει. Ίσως αυτό να ήταν το χειρότερό του φετινό ματς».

Για τη… μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα δεν έχει αυτοπεποίθηση, αφού έχει χάσει τους στόχους της σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Είναι εκτός στόχων πλέον και μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο».

Για την εικόνα των Λεβαδειακού, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιωνίου στον πρώτο γύρο:
«Για την πορεία του Λεβαδειακού δεν εκπλήσσομαι και μάλιστα πιστεύω πως άργησε να την κάνει. Ο ΠΑΣ έχει τον κορμό από πέρυσι, ενώ εντυπωσιάζει με το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζει. Ο Πανιώνιος είχε τα προβλήματά του, αλλά έχει μία καλή φουρνιά νέων παικτών. Επίσης, πλέον έχει ησυχία και ηρεμία και δεν έχει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ΑΕΚ και Άρης. Πιστεύω πως οι τρεις αυτές ομάδες θα έχουν διάρκεια. Ηρεμία έχει και ο Πανθρακικός, ειδικά διοικητικά. Η ομάδα αυτή έχει ένα καλό σύνολο και έναν καλό προπονητή. Ο Δερμιτζάκης κάνει καλή δουλειά, ενώ φαίνεται και αυτή που είχε κάνει ο Παντελίδης. Έχει και τον Παπαδόπουλο στην επίθεση, ο οποίος δίνει αρκετή ποιότητα».

Για τον Παύλο Μητρόπουλο, τον οποίο απέκτησε η ΑΕΚ:
«Η ενίσχυση του Μητρόπουλου είναι σημαντική για την ΑΕΚ. Είναι μέσος και ειδικά ένα κλασσικό “εξάρι”. Όμως, όσο περνούν τα χρόνια μπορεί να παίξει και πιο πίσω, ενώ έχει καλό περιφερειακό σουτ. Δυστυχώς, όμως, δεν υπάρχει κορμός σε ΑΕΚ και Άρη. Αυτά τα παιδιά δεν μπορούν να παίξουν. Είχα ζήσει κάτι παρόμοιο στον Άρη, καθώς τα παιδιά περίπου στο 60’ πάθαιναν κράμπες».

Πηγή: Sport-fm.gr