Όταν πήγε ο Φαν Πέρσι το καλοκαίρι, τα πρωτοσέλιδα τον συνέδεσαν (και) με τα κιλά του Γουέιν Ρούνεϊ. Τα κιλά… μπάλα που παράγει η συνεργασία τους όμως έδωσε άλλη μια νίκη (3-1) στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Σάντερλαντ.

Το φονικό δίδυμο των «κόκκινων διαβόλων» σκόραρε ξανά… πακέτο (μετά το ντέρμπι με τη Σίτι), έφτασε τον κοινό τους λογαριασμό στα 19 και κράτησε στους έξι πόντους τη διαφορά στην κορυφή.

Την ίδια ώρα… έτη φωτός μακριά από ‘κει (και τον καλό της εαυτό) έμενε η Λίβερπουλ, που εισέπραττε μια μεγαλοπρεπή τριάρα (3-1) από την Άστον Βίλα μέσα στο «Άνφιλντ»!

Αντίθετα, την ευκαιρία να πιάσει -έστω και με αγώνα περισσότερο- την Τσέλσι στην τρίτη θέση δεν εισέπραξε η Έβερτον, που έμεινε στο 1-1 μέσα στη δύσκολη έδρα της Στόουκ.

Κι ενώ η Νόριτς συνέχιζε να σπάει τα κοντέρ (επικρατώντας 2-1 της Γουίγκαν και συμπληρώνοντας 11 ματς αήττητη), η ΚΠΡ έσπασε επιτέλους το… ρόδι, πανηγυρίζοντας την πρώτη νίκη της με το ίδιο σκορ επί της Φούλαμ.

Έχοντας ξεπαστρέψει τη Σίτι (και τους 10 από τους 11 τελευταίους αντιπάλους της) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα χρειαζόταν πολλή… γρουσουζιά για να γκελάρει με τη Σάντερλαντ. Οι Φαν Πέρσι και Ρούνεϊ όμως έδειξαν να μην επηρεάζονται ούτε από ματιάσματα, ούτε από «μαυρόγατες» και με ένα γκολ έκαστος (ενδιάμεσα είχε σκοράρει και ο Κλέβερλι) έκαναν τυπική διαδικασία το ματς. Μπόρεσε έτσι το «Ολντ Τράφορντ» να γιορτάσει την άνοδο του Ολλανδού στην πρώτη θέση των σκόρερ και την επιστροφή του Βίντιτς έπειτα από τρεις μήνες.

Πηγή: sport-fm.gr