Αντίδραση μπροστά στον κόσμο του θέλει να βγάλει ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ για την 24η αγωνιστική της Euroleague (21:30, NS2). Οι «ερυθρόλευκοι», μετά από ένα σερί ηττών, γνωρίζουν πολύ καλά ότι οφείλουν να επιστρέψουν στις θετικές εμφανίσεις και να πάρουν μια νίκη πρώτα αγωνιστική και έπειτα ψυχολογίας.

Όπως αναγνώρισε και ο Κώστας Παπανικολάου στις χθεσινές του δηλώσεις, ο Ολυμπιακός οφείλει να αντιδράσει και με τον κόσμο στο πλευρό του και την επιστροφή στο ΣΕΦ να πάρει μια νίκη κόντρα σε μια εκ των κορυφαίων της διοργάνωσης.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιάνις Στρέλνιεκς, αλλά επιστρέφει στη δράση ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης. Η ελληνική ομάδα ψάχνει επικράτηση και δυναμική εμφάνιση κόντρα στη ρωσική ομάδα, που «τρέχει» σερί 5 νικηφόρων αγώνων και ξέρει πολύ καλά ότι οι Πειραιώτες θα θελήσουν να βγάλουν αντίδραση εναντίον της.

Ο Δημήτρης Ιτούδης θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή δύο από τους καλύτερους του παίκτες, αφού αμφίβολοι είναι οι Ντε Κολό και Χίγκινς.

Πηγή: gazzetta.gr