Μπορεί ο Μάριο Μπαλοτέλι να μη φημίζεται για τις ψύχραιμες αντιδράσεις του και για το πόσο… καλό παιδί είναι μέσα στο γήπεδο, ωστόσο ο Γιάγια Τουρέ ισχυρίζεται ότι πρόκειται για έναν καταπληκτικό άνθρωπο.

Μάλιστα ο Ιβοριανός μέσος προέβλεψε ότι ο «Σούπερ Μάριο» θα καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το τελευταίο κύμα κριτικής εναντίον του Ιταλού ποδοσφαιριστή ήρθε ύστερα από την κακή αντίδρασή του όταν έγινε αλλαγή από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο συμπαίκτης του στους «πολίτες» πάντως θεωρεί ότι η άσχημη συμπεριφορά του έχει να κάνει με το ότι ο Μπαλοτέλι θυμώνει με τον ίδιο του τον εαυτό:

«Ο Μάριο είναι απίστευτος παικτης, αλλά κάποιες φορές εξοργίζεται με τον εαυτό του. Όλοι οι παίκτες μπορούν να βελτιωθούν κι αυτός είναι ο λόγος που και εγώ, όπως και άλλοι συμπαίκτες, του μιλάμε συνέχεια. Έχει φανταστικό χαρακτήρα και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να γίνει ένας από τους κορυφαίους στο αγγλικό πρωτάθλημα».

Πηγή: sport-fm.gr