Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς για τον Τζαμέλ Αμπντούν, λόγω των εξαιρετικών εμφανίσεων που έχει φέτος με τη φανέλα του Ολυμπιακού και με αφορμή την κλήση του στην προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Αλγερίας.

Ωστόσο, ο «εκλέκτορας» της αφρικανικής ομάδας κράτησε κλειστά χαρτιά για το αν ο μέσος των «ερυθρολεύκων» θα δώσει τελικά το «παρών» στο Κόπα Άφρικα του 2013.

«Είναι δύσκολο ένας ομοσπονδιακός τεχνικός να μιλά από τόσο νωρίς για την αποστολή του Κόπα Άφρικα. Έγινε η προεπιλογή και σε αυτή μπήκαν οι καλύτεροι και πιο φορμαρισμένοι παίκτες. Έχουμε υψηλούς στόχους και θέλουμε να διακριθούμε. Δεν ξέρω πότε θα αποφασίσω για τους παίκτες που θα πάρω μαζί μου, όμως μπορεί να γίνει σύντομα», δήλωσε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αλγερίας, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς.

Στη συνέχεια, ο «εκλέκτορας» της αφρικανικής ομάδας μίλησε για τον Τζαμέλ Αμπντούν: «Είμαι ικανοποιημένος για την απόδοση του Αμπντούν, είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Αμπντούν τα πηγαίνει περίφημα, είναι ανεβασμένος. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω ακόμα αν θα είναι στη Νότιο Αφρική, δεν είναι σωστό. Πρέπει να συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό».

Πηγή: sport-fm.gr