Ο Όγκνιεν Βράνιες είναι έξαλλος με την απόφαση της Εθνικής Βοσνίας να τον «τελειώσει» από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βοσνίας και ο τεχνικός της ομάδας, Ρόμπερτ Προσινέτσκι πήραν την απόφαση να μην ξανακαλέσουν τον Βράνιες στην Εθνική, έπειτα και από το ερωτικό του σκάνδαλο με τη Γελένα Καρλέουσα, το οποίο ουσιαστικά ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής τους.

Ο Βράνιες, όμως, δεν το άφησε αναπάντητο, και με δήλωσή του στην εφημερίδα Kurir χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν κρίθηκε για τις εμφανίσεις του μέσα στο γήπεδο, αλλά για την ιστορία που βγήκε στην επιφάνεια με τη Γελένα.

«Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν με έκριναν για την εμφάνιση και τη συνεισφορά μου στην Εθνική ομάδα, αλλά σε ποιο κρεβάτι βρισκόμουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως, η αλήθεια είναι πως το ερωτικό σκάνδαλο του Βράνιες δεν ήταν η αιτία για τον αποκλεισμό του από την Εθνική, αλλά η αφορμή, καθώς ήρθε να προστεθεί στα τατουάζ με το προκλητικό – εθνικιστικό περιεχόμενο, τα οποία τον οδήγησαν στην έξοδο από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Πηγή: gazzetta.gr