Αναπτερώνονται οι ελπίδες των οπαδών της Μίλαν να δούν με την κοκκινόμαυρη φανέλα ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, κατά την είσοδό του στο Σαν Σίρο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας του με τη Ζενίτ για το Τσάμπιονς Λιγκ, άφησε να εννοηθεί πως μέσα στους μεταγραφικούς στόχους των «ροσονέρι» είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ώρες από τότε που ο Αντριάνο Γκαλιάνι, μιλώντας για την επικείμενη μεταγραφική περίοδο, τόνιζε την ανάγκη να «ελαφρύνει» το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

«Πρώτα θα πουληθούν κάποιοι παίκτες και μετά, αν υπάρξουν ευκαιρίες, θα προχωρήσουμε σε προσθήκες», είχε πει χαρακτηριστικά, αποκλείοντας, παράλληλα, κάθε περίπτωση να ασχοληθούν με τον Μάριο Μπαλοτέλι.

«Ο Μπαλοτέλι είναι ένα όνειρο που δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε. Ανήκει σε άλλη ομάδα και κοστίζει πολλά», είχε δηλώσει ο Γκαλιάνι.

Ο πρόεδρος της Μίλαν, όμως, προσερχόμενος στο Σαν Σίρο για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του με τη Ζενίτ, προέβη σε μια δήλωση που γεμίζει αισιοδοξία τους οπαδούς των «ροσονέρι» και διαψεύδει, εν μέρει, τον Γκαλιάνι.

«Ο Μπαλοτέλι αποτελεί όνειρο για τη Μίλαν; Σε καμία περίπτωση. Ο Μάριο δεν είναι όνειρο για εμάς», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτησή του.

Πηγή: sport-fm.gr