Το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι θα ψάξουν στη Μίλαν, αν και πρώτα χρειάζεται ο Ιταλός φορ να τα «σπάσει» οριστικά με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο πρόεδρος, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, και ο διευθύνων σύμβουλος των «ροσονέρι», Αντριάνο Γκαλιάνι, δεν έχουν κρύψει το ενδιαφέρον τους για τον διεθνή στράικερ, ο οποίος έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι είναι υποστηρικτής του συλλόγου.

Όπως γράφει η «Corriere dello Sport» και η «Tuttosport» ο Μπερλουσκόνι επιθυμεί να κάνει μία ηχηρή μεταγραφή τον Ιανουαρίου και αυτεί ακούει στο όνομα του Μπαλοτέλι.

Βλέποντας ότι ο 22χρονος φορ συνεργάζεται άψογα με τον Ελ Σαράουι στην εθνική Ιταλίας, οι Μιλανέζοι σκέφτηκαν ότι θα μπορούσαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικά δίδυμο.

Το θέμα, όμως, είναι ότι ο Μπαλοτέλι χρειάζεται να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι, όπου ήδη αντιμετωπίζει προσωπικά προβλήματα με τη διοίκηση και τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι δεν προτίθεται να πουλήσει τον συμπατριώτη του τον Ιανουάριο.

Πηγή: sport-fm