Οι σχέσεις του Γουέσλι Σνάιντερ με την Ίντερ βρίσκονται σε οριακό σημείο και ο Εστέμπαν Καμπιάσο πήρε θέση αναφέροντας ότι η διοίκηση και ο παίκτης θα πρέπει να λύσουν τις διαφορές τους όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Αν και η διοίκηση της Ίντερ δεν έχει παραδεχτεί επίσημα ότι ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής υφίσταται σιωπηλή τιμωρία εξαιτίας της άρνησής του να δεχτεί τη μείωση των αποδοχών του, στο Μιλάνο είναι κοινό μυστικό ότι ο αποκλεισμός του από την αποστολή για το παιχνίδι με την Πάρμα οφειλόταν στη δυσαρέσκεια των «νερατζούρι» για τη στάση του παίκτη.

Το θέμα που έχει προκύψει επιβεβαιώνει ουσιαστικά και ο Καμπιάσο ο οποίος θεωρεί ότι πρέπει η διαφορά των δύο πλευρών να διευθετηθεί άμεσα: «Όλοι ελπίζουμε πως η κατάσταση με τον Σνάιντερ θα τελειώσει σύντομα. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα και αυτό που έχει δημιουργηθεί είναι κάτι που το κλαμπ και ο ίδιος πρέπει να λύσουν μεταξύ τους».

Όσο για την ήττα από την Πάρμα με 1-0 δήλωσε: «Πάντα ήταν μια δύσκολη έδρα για μας αυτή. Όμως εξακολουθούμε να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και να διεκδικούμε τον τίτλο».

Πηγή: sport-fm.gr