Την πεποίθησή του ότι αν ο Μάριο Μπαλοτέλι αλλάξει συμπεριφορά και φερθεί ως επαγγελματίας θα καταφέρει να φτάσει πολύ ψηλά, εξέφρασε Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε ότι η στάση του Ιταλού στράικερ καθιστά πολύ δύσκολη τη συνεργασία του μαζί του αλλά και τη γενικότερη ένταξή του στην ομάδα.

«Όταν αντιμετωπίζεις μία ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η πίεση είναι τεράστια. Αυτός όμως είναι και ο λόγος που σε κάνει να θέλεις ακόμη περισσότερο να πάρεις τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να παίξουμε καλά», τόνισε ο Μαντσίνι, με δηλώσεις του στο «Sky Sports», για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Δεν θεωρώ ότι η Ρεάλ θα χάσει από τον Άγιαξ ή τη Ντόρτμουντ, αν και τίποτα δεν είναι απίθανο. Πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Όσον αφορά εμάς, βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Κάναμε λάθη στα δύο πρώτα παιχνίδια».

Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε και στον Μάριο Μπαλοτέλι: «Ο Μάριο είναι ήδη 22 ετών, αλλά θεωρώ ότι μπορεί να διορθωθεί, γιατί σαν παίκτης έχει τις δυνατότητες να φτάσει στο επίπεδο του Ρονάλντο και του Μέσι. Αν συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και ότι το μυαλό του πρέπει να είναι επικεντρωμένο μόνο στη δουλειά θα καταφέρει πολλά. Εξωαγωνιστικά είναι φοβερός άνθρωπος. Ένας προπονητής όμως δεν έχει να αντιμετωπίζει μόνο έναν παίκτη. Ελπίζω να καταλάβει κάποια πράγματα γρήγορα γιατί διαθέτει όλα τα φόντα για να γίνει ένας εκ των κορυφαίων παικτών του κόσμου. Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη δουλειά του ορισμένες φορές, λυπάμαι γι’ αυτόν».

Αναφορικά με την συμμετοχή του Ιταλού επιθετικού στην αναμέτρηση κόντρα στους Μαδριλένους τόνισε: «Θα προπονηθεί κανονικά με την ομάδα και θα δούμε αν θα είναι σε θέση να παίξει».

Πηγή: sport-fm.gr