Την πίστη πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τη νίκη στη Γερμανία κόντρα στη Σάλκε στο παιχνίδι της Τετάρτης για το Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Μάρκο Πάντελιτς μιλώντας στην ιστοσελίδα του «Kicker». Ο σέρβος επιθετικός των ερυθρολεύκων επεσήμανε ότι βοηθά ψυχολογικά το γεγονός πως έχει «καπαρώσει» την τρίτη θέση, ενώ πρέπει να εκμεταλλευτεί την αγωνιστική πτώση της αντιπάλου…

«Είχα μια μεγάλη και επιταχυμένη πορεία στην Μπουντεσλίγκα με τη Χέρτα. Τώρα, όμως, είμαι στον Ολυμπιακό και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο εδώ στην ομάδα μου», τόνισε ο Πάντελιτς.

«Είναι σημαντικό. Μπορούμε να παίξουμε χωρίς πίεση, αλλά η Σάλκε δεν είναι σε πολύ καλύτερη θέση από εμάς. Είναι στην πρώτη θέση, αλλά στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος δεν είχε ρυθμό», ανέφερε ο σέρβος επιθετικός για το κατά πόσο βοηθά η εξασφάλιση της τρίτης θέσης και στη συνέχεια σχολίασε για το ματς:

«Το ματς είναι ανοιχτό και θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε το βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Με ισοπαλία, όμως, πάλι θα είναι ανοιχτά τα πάντα την τελευταία αγωνιστική».

Στη συνέντευξη τέθηκε το ζήτημα των λιγοστών συμμετοχών του στις εφετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού:

«Τα τελευταία δύο χρόνια είχαμε τον Βαλβέρδε προπονητή και αντιπροσώπευε μια διαφορετική φιλοσοφία παιχνιδιού. Η σχέση μου, είναι πολύ καλή μαζί του. Πάντα όποτε με χρειαζόταν ήμουν εκεί. Στο παρελθόν είχα 18 συμμετοχές και σκόραρα 16 γκολ. Μετά είχα τραυματισμό μέχρι το τέλος της σεζόν», τόνισε και σχολίασε για τον νέο του τεχνικό, τον Λεονάρντο Ζαρντίμ:

«Κάθε προπονητής έχει τις δικές του ιδέες. Όλοι μαζί πρέπει να τα δώσουμε όλα για το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Είμαι εδώ και πάντα πρόθυμος να κάνω ότι μπορώ».

Ο Πάντελιτς μίλησε και πάλι με τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και τη σχέση μαζί τους…

«Έχω καλή επαφή με τους οπαδούς. Μπορεί τα ΜΜΕ να γράφουν ότι θέλουν, αλλά ο κόσμος είναι αυτός που ξέρει και έχει τη σωστή άποψη. Κανείς δεν μπορεί να ξεγελάσει τους οπαδούς που βρίσκονται πάντα δίπλα στην ομάδα. Είναι μια μεγάλη αγάπη που έχω για τον κόσμο και μας συνδέει και ο Ερυθρός Αστέρας που είναι η πρώτη μου μεγάλη αγάπη. Και οι δύο λαοί είναι από τους πιο πιστούς στην Ευρώπη».

Τέλος ανέφερε για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα:

«Κρατάω έξω από το ποδόσφαιρο τα πολιτικά. Αλλά μόνο ένα πράγμα μπορώ να πω. Η Ελλάδα είναι μια μεγάλη χώρα και οι άνθρωποι είναι καλοί και εγκάρδιοι», κατέληξε.

Πηγή: Sport-fm.gr