Για την Κωνσταντινούπολη και το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε αναχώρησε σήμερα το πρωί ο Ολυμπιακός, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να πραγματοποιεί τις καθιερωμένες δηλώσεις, στις οποίες εξέφρασε την οργή του για τις απολύσεις προπονητών σε ομάδες της Euroleague.

Τελευταίο «θύμα» ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με τον Αμερικανοισραηλινό κόουτς να τονίζει: «Δεν είναι δυνατόν να έχουν απολυθεί επτά από τους 16 προπονητές. Με εξοργίζει. Δεν μπορώ να το δεχθώ με τίποτα. Όλοι αυτοί οι προπονητές είναι πάρα πολύ καλοί και δεν έχουν τον σεβασμό που πρέπει από τις ομάδες τους».

Για τις μάχες του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, απάντησε: «Έχουμε πάντα δυναμικές μάχες και τον σέβομαι απεριόριστα. Είναι ένας προπονητής που έχουμε μακρά ιστορία».

Όσο για την επερχόμενη αντίπαλο της ομάδας του, ο Ντέιβιντ Μπλατ σχολίασε: «Είναι πολύ καλή ομάδα, είναι πολλά χρόνια με τον ίδιο κορμό και έχει όλα όσα χρειάζεται για να μακροημερεύσει, όμως θα είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε μία ανταγωνιστική εμφάνιση και πάρουμε κάτι καλό. Φυσικά και είμαστε έτοιμοι, είμαστε μία ομάδα που εφαρμόζουμε διαφορετικά συστήματα. Θα είμαστε πανέτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε».