Σίγουρος πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, το οποίο πέρσι έχασε στη διαφορά των γκολ, εμφανίστηκε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο λόγος της αισιοδοξίας του ακούει στο όνομα Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Ο Ολλανδός επιθετικός έχει ήδη 11 γκολ, ενώ ο Τσικαρίτο έχει 6 και ο Γουέιν Ρούνεϊ 3. Η χαμηλή επίδοση του τελευταίου σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια πάντως δε φαίνεται να ανησυχεί τον προπονητή των «κόκκινων», ο οποίος είναι παραπάνω από ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει στην επίθεση: «Ο Ρόμπιν είναι έμπειρός, τα οκτώ χρόνια στην Άρσεναλ τον βοήθησαν και σε εμάς ήρθε στην κατάλληλη χρονική στιγμή», τόνισε ο σερ Άλεξ.

«Έχει πετύχει 11 τέρματα για εμάς, ενώ και ο Τσικαρίτο ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό. Όσο για τον Γουέιν, δεν ανησυχώ, είμαι σίγουρος ότι θα βάλει πάνω από 20 γκολ φέτος. Έχουμε έναν πολύ υγιή συνδυασμό στην επιθετική μας γραμμή» συμπλήρωσε.

Ο πολύπειρος προπονητής εξέφρασε, τέλος, την πεποίθησή του ότι η ομάδα του δεν πρόκειται να βιώσει και πάλι το δραματικό φινάλε της περασμένης χρονιάς: «Πέρσι χάσαμε στη διαφορά των γκολ. Δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα ξαναγίνει κι αυτό γιατί ο Ρόμπιν κάνει τη διαφορά για εμάς πλέον».

Πηγή: Sport-fm.gr