Ιδιαίτερα χαρούμενος που θα τεθεί αντιμέτωπος με τον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης, Ολυμπιακό, δήλωσε ο Ντάριν Ουίλιμας.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου, ενόψει της αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» την Κυριακή (11/11), ο σέντερ τη ομάδας εξέφρασε το σεβασμό του για τους Πειραιώτες ενώ προέβλεψε ότι θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι το οποίο αξίζει να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι του συλλόγου των δυτικών προαστίων.

«Νομίζω πως αυτό το παιχνίδι αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία για όλους εμάς τους νέους παίκτες του Περιστερίου, να αγωνιστούν απέναντι σε μια ομάδα γεμάτη ταλέντο που πέρσι κατέκτησε τον τίτλο της Euroleague. Αισθάνομαι μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό και είμαι ευγνώμον που θα έχω τη δυνατότητα να παίξω εναντίον τους» είπε ο Αμερικανός και πρόσθεσε: «Θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, όπου αξίζει ο κόσμος να παρακολουθήσει από κοντά. Οι φίλαθλοί μας είναι καταπληκτικοί. Στα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια μας, μας έχουν υποστηρίξει θερμά. Τους αγαπώ. Τους θέλουμε δίπλα μας τόσο στο ματς με τον Ολυμπιακό, όσο και στη συνέχεια».

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντάριν Ουίλιαμς ξεπέρασε τις στομαχικές διαταραχές που τον ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα και τέθηκε από την Τετάρτη στη διάθεση του Τζίμη Κουστένη για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό (11/11, 19:00).

Πηγή: Sport-fm.gr