Η Μίλαν δεν διανύει και τις πιο ανθηρές μέρες της υπό την τεχνική ηγεσία του Μάσιμο Αλέγκρι, γεγονός που επιτρέπει στη φημολογία περί αντικατάστασής του να φουντώνει. Περίοπτη θέση στη λίστα των υποψήφιων διαδόχων φέρεται να έχει ο Πεπ Γκουαρντιόλα, με τη διοίκηση των «ροσονέρι» πάντως, να επιμένει να διαψεύδει οποιαδήποτε επαφή με τον Ισπανό τεχνικό.

«Παρά τις σχετικές μας αρνήσεις, υπάρχουν ακόμα ισχυρισμοί πως μέλη της οικογένειας μου, ή κι εγώ ο ίδιος, συναντήθηκαν με τον κύριο Γκουαρντιόλα», αναφέρει ανακοίνωση του Αντριάνο Γκαλιάνι στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

«Επαναλαμβάνω πως ποτέ δεν έχω συναντήσει αυτούς που λένε και προκαλώ οποιονδήποτε να αποδείξει το αντίθετο», καταλήγει ο αντιπρόεδρος της Μίλαν.

Ανεξάρτητα από το αν ευσταθούν οι πληροφορίες για επαφές του Γκουαρντιόλα με τους Ιταλούς τη δεδομένη χρονική στιγμή, η επιστροφή του στους πάγκους δεν πρέπει να αναμένεται πριν την επόμενη σεζόν, ενώ εκτός από την Ιταλία, «σειρήνες» ακούγονται για τον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα και από την Αγγλία.

Πηγή: sport-fm.gr