Μπορεί το ελλιπέστατο ρόστερ να προκαλεί από μόνο του προβλήματα στον Φερέιρα, του οποίου ο πονοκέφαλος μεγαλώνει από τους τραυματισμούς, όμως τα συνεχή παιχνίδια δεν αφήνουν περιθώριο στον Πορτογάλο να μην κάνει ροτέισον.

Από δύο έως πέντε πρόσωπα θα είναι διαφορετικά στο ματς με την Λάτσιο.

Πολλά, αναφορικά με την ενδεκάδα, θα κριθούν στην προπόνηση της Τρίτης.

Ο Φερείρα την Δευτέρα είδε τους Μαρίνο, Σο και Μπουμσόνγκ να προπονούνται ατομικά και μόνο ο Έλληνας μεσοαμυντικός έχει πιθανότητες να αγωνιστεί. Αν προπονηθεί την Τρίτη, τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει την Τετάρτη (08:50) για Ρώμη. Και ενδεχομένως να ξεκινήσει και βασικός. Αν όχι, θα κάνει παρέα στους άλλους δύο που προπονήθηκαν ατομικά αλλά και στους Σισοκό και Πίντο, που έκαναν θεραπεία και είναι οριστικά εκτός.

Με τα δεδομένα αυτά, ο Φερέιρα προς το παρόν σκέφτεται να παρατάξει τους εξής έντεκα: Στο τέρμα τον Καρνέζη. Στην άμυνα, ο Πορτογάλος σκέφτεται μία αλλαγή και ακόμη το δουλεύει στο μυαλό του. Να χρησιμοποιήσει τον Χουχούμη αντί του Σπυρόπουλου. Οι Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλόπουλος και Βύντρα (από δεξιά προς αριστερά) είναι οι υπόλοιποι τρεις, που ελλείψει άλλων, είναι σίγουροι.

Στο κέντρο, ο Βιτόλο παρότι είναι κουρασμένος θα ξεκινήσει και πάλι βασικός μιας και ο Πορτογάλος, τον μοναδικό καθαρό αμυντικό μέσο που διαθέτει στο ρόστερ του είναι ο Λαγός, που δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται. Μπροστά από τον Ισπανό, αν μπορέσει να αγωνιστεί ο Μαρίνος, αυτός με τον Ζέκα θα είναι οι εσωτερικοί χαφ στο 4-3-3. Και τριάδα επίθεσης, οι Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι και Φορναρόλι, εκτός αν αντί του Ουρουγουανού, ο προπονητής των “πράσινων” επιλέξει τον φορμαρισμένο αλλά και κουρασμένο Τοτσέ.

Τώρα, αν δεν μπορέσει να προπονηθεί την Τρίτη ο Μαρίνος, τότε, το σύστημα θα γίνει 4-2-3-1 και ο Βιτόλο θα έχει παρτενέρ στον άξονα τον Ζέκα. Με τριάδα μπροστά τους, τους Μαυρία(δεξιά), Χριστοδουλόπουλο(κέντρο), Κουίνσι(αριστερά), οι οποίοι θα αγωνιστούν πίσω από τον Φορναρόλι (ή Τοτσέ).

Υπενθυμίζεται, πως ο Παναθηναϊκός θα αναχωρήσει από την Αθήνα την Τετάρτη (7/11) και ώρα 08:50 με πτήση της Aegean και θα προσγειωθεί στη Ρώμη στις 10:00. H συνέντευξη Τύπου του προπονητή του, Ζεσουάλδο Φερέιρα, θα παραχωρηθεί την ίδια ημέρα στις 18:30 στο Ολίμπικο και η προπόνηση του «τριφυλλιού» θα διεξαχθεί στις 19:00 στο ίδιο μέρος. Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει από τη Ρώμη και πάλι με πτήση της Aegean στις 11:00 το πρωί της επομένης του αγώνα, 9/11 και αναμένεται στην Αθήνα περίπου στις 14:00.

Πηγή: sport-fm.gr