Συνήθως μας απασχολεί για τα απίστευτα πράγματα που κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και για τις στιγμές μαγείας που προσφέρει με τα γκολ που πετυχαίνει.

Ωστόσο, για τον Λιονέλ Μέσι η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή για λόγους που ουδεμία σχέση έχουν με το ποδόσφαιρο. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα εδώ και λίγες ώρες απέκτησε ένα νέο προσωνύμιο, αυτού του «μπαμπά», καθώς η σύντροφός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το όνομα του πρωτότοκου γιου του Αργεντινού είναι Τιάγκο Μέσι.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Μέσι μετά την γέννηση του γιού στο νοσοκομείο «USP Dexeus» στην Βαρκελώνη. Τόσο η μητέρα όσο και το νεογέννητο αγοράκι χαίρουν άκρας υγείας, όπως ενημέρωσαν οι γιατροί του μαιευτηρίου.

Το μόνο σίγουρο, όμως, είναι ότι οι Ισπανοί δημοσιογράφοι δεν θα μπορούσαν να μην… κολλήσουν και κάπου το αντίπαλο δέος, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ακόμα και μια τέτοια μέρα. Κάθισαν λοιπόν και μέτρησαν τις μέρες που έχουν διαφορά ο Μέσι με τον Ρονάλντο ηλικιακά, αλλά και των παιδιών τους. Το αποτέλεσμα αν μη τι άλλο εντυπωσιακό, καθώς τόσο οι… μπαμπάδες, όσο και οι γιοι έχουν τις ίδιες ημέρες διαφορά, 869.

Όπως και να έχει ουδεμία σημασία έχει για τον Μέσι αυτό το γεγονός, καθώς πλέον είναι ευτυχής πατέρας, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και ο ίδιος στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook «Σήμερα είμαι o πιο ευτυχισμένος άντρας στον κόσμο. Γεννήθηκε ο γιος μου και ευχαριστώ τον Θεό γι αυτό το δώρο. Ευχαριστώ την οικογένειά μου για την υποστήριξη. Μία αγκαλιά σε όλους».

Πηγή: Sport-fm.gr