Ο ισχυρός άνδρας του «Άγιαξ» της Ηπείρου συναντήθηκε με το δυναμικό μεσοαμυντικό και του πρόσφερε «ηγεμονικό» για τα δεδομένα της Β’ Εθνικής- συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τις 250.000 ευρώ, τη στιγμή που τα χρήματα που έπαιρνε ετησίως στον Ολυμπιακό έφταναν τις 300.000 ευρώ.

Εντύπωση, δε, προκαλεί ο χρόνος συνεργασίας που του προτάθηκε, αφού σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές εφόσον ο Πάντος επιλέξει τον ΠΑΣ για τη συνέχιση της καριέρας του θα υπογράψει κλειστό τριετές συμβόλαιο.

Το οικονομικό δέλεαρ σε συνδυασμό με τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου είναι αρκετά μεγάλο για τον 34χρονο πλέον Πάντο και όπως αντιλαμβάνεται κανείς ο ΠΑΣ Γιάννινα γίνεται αυτομάτως το μεγάλο φαβορί στην κούρσα με τους υπόλοιπους μνηστήρες για την απόκτηση του «εν λόγω» ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος, ωστόσο, ζήτησε μερικές ημέρες προθεσμία από τον Χριστοβασίλη προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση του, αν και όλα δείχνουν πως η παρουσία του Βαγγέλη Αγγελή θα αποτελέσει το «κλειδί» για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Αυτό που προβληματίζει πάντως τον κόσμο της ομάδας είναι η πολιτική της διοίκησης, η οποία σε χαλεπούς οικονομικά καιρούς επιλέγει να δαπανήσει ένα τεράστιο- για τα δεδομένα της κατηγορίας- ποσό για έναν ποδοσφαιριστή που έχει ήδη πατήσει τα 34, ενώ στη θέση που αγωνίζεται (δεξιός μπακ- χαφ) υπάρχουν ήδη τρεις ποδοσφαιριστές (Ντάσιος, Στάθης, Κυριάκος), την ίδια στιγμή που ο Καζναφέρης, πάνω στον οποίο θα μπορούσε να δομηθεί ο ΠΑΣ της νέας περιόδου, οδεύει προς τον Άρη.