Τη δυσαρέσκειά του από τη μέχρι τώρα πορεία της Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, σε διαδικτυακή συνομιλία με μέλη της ομάδας του.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας τόνισε πως για την πρόκριση στην επόμενη φάση κύριος αντίπαλος της «Γιούβε» είναι, πλέον, η Τσέλσι, ενώ δήλωσε πως επιθυμία του είναι να αγωνιστεί για 3 ακόμα χρόνια στη «Μεγάλη Κυρία».

Είναι ο αρχηγός της Γιουβέντους και το αποδεικνύει τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, μετά την αποχώρηση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, έγινε και ο ηγέτης της «Μεγάλης Κυρίας» και φροντίζει να συμπεριφέρεται ως τέτοιος, αναλαμβάνοντας πάντα τις ευθύνες του.

Ο Μπουφόν, θέλοντας να αναλύσει την προοπτική της ομάδας του στο Τσάμπιονς Λιγκ, συνομίλησε μέσω διαδικτύου με μέλη της «Γιούβε» και απέδειξε πως δεν «μασάει» τα λόγια του.

«Δεν αρκεί να ακούς το τραγουδάκι της διοργάνωσης για να αισθάνεσαι όμορφα. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ δύσκολο, σκληρό θα έλεγα. Το έχω επισημάνει στους συμπαίκτες μου. Αυτά που έχουμε πετύχει στην Ιταλία δεν μετράνε στην Ευρώπη. Μετά από 3 αγώνες δεν έχουμε νικήσει ακόμα και αυτό είναι πρόβλημα.

Αν θέλουμε να προχωρήσουμε, απαιτείται να πάρουμε νίκες. Θα παλέψουμε με την Τσέλσι για τη δεύτερη θέση. Το μεταξύ μας ματς στο Τορίνο θα είναι καθοριστικό. Στην αρχή είχα προβλέψει πως εμείς και η Σαχτάρ θα συνεχίζαμε. Μακάρι να βγω αληθινός», δήλωσε ο Μπουφόν.

Το αήττητο σερί της «Γιούβε» συνεχίζεται. «Δημιουργήσαμε από τις στάχτες μας κάτι μοναδικό. Ξεκινήσαμε το σερί μετά από δύο συνεχόμενες χρονιές στις οποίες τερματίσαμε στην έβδομη θέση. Και μην ξεχνάμε τη σεζόν της δεύτερης κατηγορίας. Αυτό που έχουμε πετύχει είναι απίστευτο», σχολίασε ο Μπουφόν.

Κλείνοντας, ο αρχηγός της Γιουβέντους, αποκάλυψε την επιθυμία του να μείνει στους «μπιανκονέρι». «Θέλω να παίξω για ακόμα τρία χρόνια με αυτή τη φανέλα. Έμεινα για τους οπαδούς μας στη δεύτερη κατηγορία, με αυτούς αντιμετώπισα τις δυσκολίες των επόμενων χρόνων, μαζί τους πήρα το Σκουντέτο και το Σούπερ Κύπελλο. Μαζί τους θέλω να συνεχίσω να ονειρεύομαι. Άλλα τρία χρόνια στη Γιουβέντους είναι αυτό που επιθυμώ», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: sport-fm.gr