Ένα βίντεο που εμφανίστηκε για λίγο στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποτέλεσε την επιβεβαίωση για την πρόσληψη του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στη μετa-Μουρίνιο εποχή στον πάγκο της ομάδας.

Ο Νορβηγός προπονητής είχε βρεθεί και στη δεύτερη ομάδα των «κόκκινων διαβόλων» από το 2008 έως το 2010, είχε πολύ κακό πέρασμα από την Κάρντιφ το 2014, με γρήγορη απόλυση, ενώ από το 2015 βρίσκεται στον πάγκο της Μόλντε, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι και το 2021.

Βέβαια, οι άνθρωποι της νυν ομάδας του Σόλσκιερ αρνήθηκαν οποιοδήποτε σχόλιο για τις πιθανότητες ο 45χρονος να μετακομίσει στο Μάντσεστερ για να αναλάβει στη θέση του Μουρίνιο ως υπηρεσιακός μέχρι το φινάλε της σεζόν, με τη Γιουνάιτεντ να κάνει γκάφα και να ανακοινώνει κατά λάθος την πρόσληψή του, αργά το βράδυ της Τρίτης.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου εμφανίστηκε βίντεο από την επική νύχτα της Βαρκελώνης, το 1999, με την αναφορά πως επρόκειτο για «την πιο σπουδαία βραδιά στην καριέρα του Όλε» και από κάτω αναγραφόταν: «Ο Σόσκιερ γίνεται υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας μας, 20 σεζόν μετά από εκείνο το γκολ στο Καμπ Νόου…».

Πηγή: gazzetta.gr