Μετά από την ΠΑΕ Ηρακλής και ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής σχολίασε την δήλωση που έκανε ο Γιάννης Μπουτάρης… «μία ομάδα, η Θεσσαλονίκη». «Ας ξεχάσει καλύτερα αυτή τη σκέψη, δε γίνεται να διαγράψεις ξαφνικά την ιστορία τόσο μεγάλων σωματείων όπως ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και ο Ηρακλής», ανέφερε ενώ ως στόχο της ομάδας μπάσκετ στην εφετινή αγωνιστική σεζόν την οικονομική εξυγίανση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή στο Αθλητικό Μetropolis

-Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκο :

«Η ομάδα έδειξε ανταγωνιστική, κάναμε ένα πρώτο ημίχρονο καταπληκτικό όμως στο 3ο δεκάλεπτο δεν προσέξαμε. Η απειρία μας, το γεγονός πως παίζαμε με μια καλύτερη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκος και κάποια σφαλτσοσφυρίγματα, έπαιξαν σημαντικό ρόλο ώστε να χάσουμε την επαφή με το σκορ.»

-Για τους στόχους του Άρη φέτος :
«Φτιάξαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα που όμως δυστυχώς δεν την χάρηκα σε κάποιο επίσημο ματς. Υπάρχει κατήφεια λόγω της απώλειας των αμερικανών. Τώρα ο χρόνος είναι υπέρ μας ώστε να βελτιωθούμε για να γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια.Για φέτος είχαμε πολύ υψηλους στόχους, «βλέπαμε» τετράδα. Δυστυχώς δεν έγιναν οι μεταγραφές των αμερικανών όμως αυτό δεν αλλάζει τα πλάνα μας. Είμαστε πολύ φιλόδοξοι και θέλουμε να τα πετύχουμε όλα. Πρέπει στο σύλλογο να υπάρξει οικονομική εξυγίανση και εξόφληση των χρεών.»

-Για τη δήλωση Μπουτάρη περί μίας ομάδας στην πόλη σε κάθε άθλημα :

«Η δήλωση του κ.Μπουτάρη δεν ήταν εύστοχη. Ας ξεχάσει καλύτερα αυτή τη σκέψη, δε γίνεται να διαγράψεις ξαφνικά την ιστορία τόσο μεγάλων σωματείων όπως ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και ο Ηρακλής. Δεν πρέπει να γίνονται τέτοιες δηλώσεις.»

Πηγή: Sport-fm.gr