Με (αμφισβητούμενο) πέναλτι… α λα Πανένκα ο Χατζηγιοβάνης ισοφαρίζει στο 93′ για τον Παναθηναϊκό, που σώζει τον βαθμό και διαμορφώνει το τελικό 1-1 στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη που προηγήθηκε με το πέναλτι δώρο του Τζοβάρα! Ο Διούδης απέκρουσε πέναλτι του Γκάμα!

Ο Σάββας Παντελίδης είδε ξανά το έργο που βίωσε και ως προπονητής του Αστέρα Τρίπολης πριν μερικούς μήνες. Δευτερόλεπτα πριν πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού ένα πέναλτι (τότε ήταν ο Μακέντα κι απόψε ο Χατζηγιοβάνης) του… στέρησε την χαρά.

Μια χαρά που πάντως θα έπαιρνε όχι απόλυτα δικαιολογημένα, καθώς ο Άρης στο μεγαλύτερο διάστημα μπορεί να ήταν ανώτερος των «πράσινων», μπορεί να είχε ευκαιρίες για γκολ, αλλά αυτό το βρήκε από την άσπρη βούλα και με το… δώρο του Τζοβάρα που τον μηρό του Γιόχανσον τον είδε ως χέρι και κατελόγισε την «εσχάτη των ποινών».

Πάντως το… φεστιβάλ των πέναλτι το είχε αρχίσει λίγο νωρίτερα ο εν λόγω ρέφερι και συγκεκριμένα στο 8′ όταν ο Γκάμα ανατράπηκε από τον Ινσουά, αλλά στο πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος, ο Διούδης είπε όχι!

Πηγή: gazzetta.gr