Στον ενάμιση χρόνο παρουσίας του Χενκ Τεν Κάτε στον Παναθηναϊκό αυτό που έκανε την διαφορά ήταν η φυσική κατάσταση. Ο Λόρενς Έμπεν ήταν ό,τι καλύτερο είχε περάσει τα τελευταία χρόνια στην Παιανία και η δουλειά του ήταν εξαιρετική. Κάτι που παραδέχονταν όλοι.

Εξάλλου, οι μυϊκοί τραυματισμοί ήταν από σπάνιοι έως… ανύπαρκτοι. Στο δεύτερο μισό της περυσινής περιόδου, ο Στέργιος Φωτόπουλος συνέχισε την καλή δουλειά και αυτό το καλοκαίρι ανέλαβε έπειτα από πρόταση του Κατσουράνη ο Αντώνης Κέζος.

Ο Κύπριος γυμναστής είναι από τα καλύτερα ονόματα στον χώρο του, αλλά οι αρκετοί μυϊκοί τραυματισμοί που έχουν βγάλει οι «πράσινοι» στους πρώτους μήνες της σεζόν έχουν αρχίσει και προβληματίζουν.

Τα «χτυπήματα» είναι αρκετά, με πρόσφατα αυτά των Πετρόπουλου και Γιούρκα. Στο «πράσινο στρατόπεδο» θεωρούν ότι ο Κέζος έχει σημαντικό μερίδιο σε αυτά τα προβλήματα και όλα είναι ανοιχτά. Ακόμη και η επιστροφή του Έμπεν στην Παιανία. Κάτι που θα είχε γίνει από την αρχή του καλοκαιριού αν οι διοικούντες ήταν διατεθειμένοι να καλύψουν τις απαιτήσεις του Ολλανδού.

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.