Τέλος στην εσωστρέφεια θέλησε να βάλει ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας για να μιλήσει στους παίκτες και να τους τονώσει την ψυχολογία, ενόψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί σε Ελλάδα και Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μίλησε:

– Για τη μεσημεριανή συνάντηση
«Ήρθα να μιλήσω στο τεχνικό επιτελείο και στους παίκτες. Το μεσημέρι είχαμε πολύ καλή συνάντηση με τον κ. Φρέιτας, τον κ. Αντωνίου και τον κ. Γόντικα, όπου μου εξήγησαν τον σχεδιασμό της νέας σεζόν».

– Για την ομιλία στους παίκτες
«Ήρθα να μιλήσω στους παίκτες γιατί πιστεύω ότι πρέπει να μπούνε δυνατά στο πρωτάθλημα, όπως κάναμε και πέρυσι. Δεν είναι μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου, το οποίο οπωσδήποτε θέλουμε. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας. Όλα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα».

– Για τη χθεσινή συνάντηση
«Είναι σημαντικό το ότι ο κ. Βαρδινογιάννης, ο κ. Βγενόπουλος και εγώ, μετά από κάποιες ώρες συνάντησης, καταφέραμε να λύσουμε κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί. Εύχομαι το ίδιο να γίνει και με τον κ. Γιαννακόπουλο και να σταματήσει αυτή η εσωστρέφεια που υπάρχει. Όλοι γίναμε σοφότεροι και θα προσπαθήσουμε στο μέλλον να μην κάνουμε τα ίδια σφάλματα.

Η υπόσχεση που έχει δοθεί από τον κ. Βαρινογιάννη και τον κ. Βγενόπουλο -και αυτό είναι ένα κομμάτι πολύ σημαντικό για να υλοποιηθεί η συμφωνία για την οποία δώσαμε τα χέρια- είναι να υπάρχει απόλυτη στήριξη μεταξύ μας. Αν τώρα επιλέξει ο κ. Γιαννακόπουλος να μας στηρίξει, θα είναι πολύ καλά. Αν για κάποιο λόγο επιλέξει κάτι διαφορετικό, είναι δικό του θέμα».

– Για τον φετινό Παναθηναϊκό

«Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός, έχει πολύ καλό ρόστερ και πιστεύω πως θα πάει το ίδιο καλά και τη φετινή σεζόν».

– Για τον κόσμο
«Ευχαριστώ τον κόσμο που πιστεύει σε μένα ως πρόεδρο, αν ο κόσμος δεν είχε δείξει την αγάπη του στην ομάδα την τελευταία διετία, δεν θα είχαμε πετύχει κάτι. Με τα χρήματα μόνο δεν γίνεται τίποτα. Ελπίζω να ανταποδώσω τις προσδοκίες τους».

«Δώστε όλα το Σάββατο»

Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας και μιλώντας στους παίκτες τόνισε πως είναι πάλι δίπλα τους, ζητώντας από όλους πειθαρχία.

«Ήρθα εδώ γιατί θέλω να ξέρετε ότι είμαι δίπλα σας. Η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή και είμαι στη διάθεσή σας», τόνισε ο Νικόλας Πατέρας (παρουσία των Γόντικα, Αντωνίου και Φρέιτας) και πρόσθεσε: «Θέλω να γνωρίζετε πως θα είμαι δίκαιος και το μόνο που ζητάω είναι να έχετε πειθαρχία, να ακούτε τον κόουτς και να μην υπάρχουν προβλήματα.

Θέλω να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, ξεκινώντας από τον αγώνα του Σαββάτου που είναι πολύ σημαντικός. Μην σκέφτεστε από τώρα τα επόμενα παιχνίδια. Δώστε τα όλα το Σάββατο. Είχα μία συνάντηση με τον κ. Αντωνίου και τον κ.Φρέιτας και νομίζω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία».

Πηγή: gazzetta.gr