Μετά από πολύ καιρό, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεσή του, με εξαίρεση τον Έλντερ Λόπες, του οποίου η επιστροφή στη δράση αργεί.

Οι Κλωναρίδης και Οικονόμου συνέχισαν σε φουλ ρυθμούς και σήμερα θα αποφασίσει ο Έλληνας τεχνικός αν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, για την 11η αγωνιστική της Super League. Φυσικά, και οι δύο δύσκολα θα πάρουν θέση βασικού, ενώ δεν θα αποτελέσει έκπληξη να μείνει ο ένας από τους δύο (ή και οι δύο) εκτός για λόγους τακτικής.

Ο Εβρίτης τεχνικός φαίνεται πως έχει δύο διλήμματα όσον αφορά τη βασική ενδεκάδα που θα παρατάξει στο Αγρίνιο. Το ένα αφορά τις θέσεις των στόπερ, με τους Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι και Λαμπρόπουλο να διεκδικούν τις δύο θέσεις, ενώ «τζόγος» μοιάζει να υπάρχει και για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Μάνταλος, Μπακασέτας και Μπογέ διεκδικούν τις δύο θέσεις, ενώ βασικοί αναμένονται οι Λιβάγια και Πόνσε.

Όσον αφορά τις άλλες θέσεις, ο Μάρκας αναμένεται κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ, ο Μπακάκης στα δεξιά της άμυνας και ο Χουλτ στα αριστερά, ενώ οι Σιμόες και Γαλανόπουλος αναμένεται να καλύψουν τις δύο θέσεις του κέντρου. Όχι ότι αποκλείεται και κάποια έκπληξη, φυσικά…