Ο «Βασιλιάς» επέστρεψε, αποθεώθηκε και κέρδισε. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς βρέθηκε και πάλι ως αντίπαλος στο Κλίβελαντ, όμως αυτήν τη φορά όχι απλά χειροκροτήθηκε, αλλά αποθεώθηκε. Ο ίδιος έδειξε να συγκινείται λίγο, αλλά στο παρκέ ήταν ο ηγέτης που όλοι ξέρουμε, οδηγώντας τους Λέικερς στη νίκη με 109-105.

Μια επικράτηση που ήρθε κόντρα στην ροή του αγώνα, μιας και οι… ιππότες στο μεγαλύτερο διάστημά του ήταν μπροστά. Στο τέλος όμως οι «λιμνάνθρωποι» βρήκαν τις λύσεις και πήραν μια σημαντική νίκη.

Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει τους Λέικερς στο 10-7, με την είσοδο στα playoffs να δείχνει ένας εφικτός στόχος, αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς. Το σίγουρο είναι πως με την αύρα του «Βασιλιά», μπορούν να ελπίζουν. Όσο για τους Καβαλίερς με μόλις 2-14 απλά δείχνουν πως χωρίς τον ΛεΜπρόν είναι ομάδα… D-League.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τζέιμς, που πέτυχε 32 πόντους πήρε 14 ριμπάουντ και έδωσε και 7 ασίστ. Τον ηγέτη των Λέικερς ακολούθησε ο Μπολ με 15 ενώ ο Ίνγκραμ είχε 14. Για τους ηττημένους ο Οσμάν είχε 21 και ο Κλάρκσον πρόσθεσε άλλους 20.

Πηγή: gazzetta.gr