Η πρώτη συμμετοχή του Ντιακιτέ σε αποστολή του Ολυμπιακού είναι αρκετά πιθανό να συνδυαστεί και με παρουσία στην αρχική 11άδα του αγώνα με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο αμυντικός μέσος από το Μάλι εδώ και ημέρες ήταν στις σκέψεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ για την ενδεκάδα της αναμέτρησης της Τετάρτης, και όπως φαίνεται τις τελευταίες ημέρες δεν πρέπει να αποκλειστεί να είναι και αυτή που θα πάρει και το… χρίσμα.

Ο Σιόβας είναι η άλλη λύση, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες με μικρότερες πιθανότητες, για να καλύψει το κενό της μίας θέσης στον άξονα που θα δημιουργηθεί από την μετάθεση ενός εκ των Μοντέστο ή Μανιάτη στο δεξί άκρο της άμυνας ως αντικαταστάτη του Τοροσίδη.

Ανάμεσα στους δύο, ο Κορσικανός συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να δώσει το «παρών» στο άκρο της άμυνας έναντι του Μανιάτη, ο οποίος θεωρείται πιο σημαντικό στέλεχος στη μεσαία γραμμή της ομάδας. Αύριο στο Λονδίνο ο Μοντέστο αναμένεται να προπονηθεί κανονικά και ουσιαστικά να μπει τέλος και στη μικρή ανησυχία που μπορεί να υπάρχει για τη συμμετοχή του .

Στην επίθεση η απουσία του Τζεμπούρ, μπορεί να στερεί μεγάλη δύναμη από την γραμμή κρούσης των ερυθρόλευκων ωστόσο η λύση για τον Ζαρντίμ είναι εύκολη. Ο Μήτρογλου θα πάρει και πάλι θέση βασικού όπως και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο Αμπντούν, έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, αναμένεται να γυμναστεί και αύριο στο Λονδίνο κανονικά και να βρεθεί στην 11άδα. Στην άλλη θέση είναι πιθανό να δούμε τον Φουστέρ, ο οποίος βοηθά τόσο επιθετικά όσο και ανασταλτικά την ομάδα.

Πηγή: Sport-fm.gr