Ο Ντέιβιντ Μπλατ ρωτήθηκε για τον αυξημένο χρόνο συμμετοχής του Γιώργου Πρίντεζη κι επικαλέστηκε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς ενώ αναφέρθηκε στον Σάσα Βεζένκοβ και τις χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού στο ντέρμπι.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, έγινε ακόμα ένα σκληρό παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων. Είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά τις χάσαμε. Είδα βελτίωση, είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου, είμαστε σε ένα δύσκολο σημείο, πρέπει να περάσουμε αυτή τη δύσκολη φάση… Πρέπει να συνεχίσουμε το πλάνο μας, να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε» εξήγησε στην αρχική τοποθέτησή του ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την κατάσταση του Σάσα Βεζένκοβ και το ότι έχει περιορισμένο ρόλο στο rotation: «Είναι υγιής…. Μερικές φορές οι παίκτες περνάνε περιόδους που θα παίξουν λιγότερο. Ελπίζω όταν επιστρέψει να είναι απόλυτα έτοιμος να μας βοηθήσει».

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι ο Ουίλιαμς-Γκος δεν αποτέλεσε κρίσιμο παράγοντα σε ακόμα ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είπε: «Θα σας απαντήσω με μια ερώτηση… Όταν ο Νικ Καλάθης ήλθε στον Παναθηναϊκό στον πρώτο χρόνο του, πόσο έπαιζε; Ήταν καθοριστικός; Σήμερα είναι ένας από τους top-5 παίκτες της Ευρωλίγκας με θητεία στο ΝΒΑ, είναι σεβαστός από όλους μας και όλοι ξέρουν τον ρόλο του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Οι παίκτες μας πρέπει να μάθουν από αυτούς τους αγώνες, να μάθουν να διαχειρίζονται αυτή την ατμόσφαιρα ώστε να φτάσουν στη Γη της Επαγγελίας, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι ως το τέλος».

Όσον αφορά το ότι ο Γιώργος Πρίντεζης παίρνει μεγάλο χρόνο συμμετοχής: «Είναι μια δίκαια ερώτηση όπως όλες όμως αυτή τη στιγμή τον χρειαζόμαστε μέχρι να βρούμε κάποιον να κάνει τη δουλειά. Ο ΛεΜπρόν παίζει 36 λεπτά, 82 παιχνίδια μέσα στη χρονιά. Αυτό συμβαίνει και με τον Πρίντεζη».

Πηγή: gazzetta.gr