Πρωτοβουλία Βασιλειάδη για τη συνδιοργάνωση του Μουντιάλ του 2030

Κάλεσε σε συνάντηση τους ομολόγους του από Βουλγαρία, Ρουμανία και Σερβία


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
19:38
15/11/2018
Πρωτοβουλία Βασιλειάδη για τη συνδιοργάνωση του Μουντιάλ του 2030
1
loading

Ο Γιώργος Βασιλειάδης πήρε την πρωτοβουλία και με επιστολή του προς τους ομολόγους του σε Βουλγαρία, Ρουμανία και Σερβία, τους κάλεσε σε συνάντηση για την προοπτική της συνδιοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2030, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου στο Βελιγράδι.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κινείται στην κατεύθυνση της συνεννόησης με τους ομολόγους του στις άλλες χώρες που εμφανίστηκαν στο πλάι της Ελλάδας, μπροστά στο ενδεχόμενο ανάληψης της διοργάνωσης του Μουντιάλ σε 12 χρόνια.

Με επιστολή του στους αντίστοιχους υπουργούς/υφυπουργούς Αθλητισμού σε Ρουμανία, Σερβία και Βουλγαρία, τους καλεί σε συνάντηση για το θέμα κι άπαντες οριστικοποίησαν το «ραντεβού», που θα λάβει χώρα στο Βελιγράδι στις 23 Νοεμβρίου. Τα αποτελέσματα της συνάντησης θα παρουσιαστούν στη Σύνοδο των Ευρωπαίων Υπουργών Αθλητισμού στις Βρυξέλλες στις 27 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται πως για τη συνδιοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχουν καταθέσει επίσης υποψηφιότητα από κοινού Αργεντινή, Παραγουάη και Ουρουγουάη και Αλγερία, Μαρόκο και Τυνησία, ενώ ενδιαφέρον έχουν εξάλλου εκφράσει «συμμαχικά» και η Αγγλία με την Ουαλία, τη Σκωτία, την Ιρλανδία και τη Βόρεια Ιρλανδία.

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Τακουλης

    Δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε, δεν έχουμε χαρτί να σκουπιστουμε. Ακόμα πληρώνουμε το C4I του Αθήνα 2004 και άλλος ονειρεύεται μουντιάλ σε δώδεκα χρόνια.

    Δεν υπάρχει σωτηρία, το έχουν τερματίσει οι τύποι

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει